Anul 2019 a fost anul cu cele mai multe constructii de blocuri noi in Craiova 13/01/2020 
gamit-team-office

Piata imobiliara a avut o crestere semnificativa in ultimii ani, cererea pentru apartamente, case, terenuri fiind tot mai mare si oferta pe masura. In Craiova sunt foarte multi dezvoltatori care construiesc complexe rezidentiale noi in zone cautate de catre cumparatori. Astfel, este vizibila tendinta Craiovenilor de a cumpara apartamente noi situate in zone bune, de preferat cat mai aproape de centru.

Potrivit GDS.ro: „Daca ar fi sa-si cumpere o locuinta, cei mai multi dintre craioveni ar opta pentru una situata in zona centrala”. Pretul imobiliarelor in Craiova este cu siguranta influentat de zona, un apartament intr-o zona mai buna fiind cu pana la 25% mai scump decat unul la periferie. Zonele cele mai cautate sunt cele ultracentrale si centrale, zona prefecturii, A.I.Cuza si Calea Bucuresti. De asemenea nu sunt de ignorat nici apartamentele in zonele Gradina Botanica, zona Paltinis si zona Laguna Albastra.

Craiovenii arata o preferinta evidenta catre apartamente de vanzare Craiova noi si isi doresc sa locuiasca intr-un complex rezidential care le ofera tot confortul de care au nevoie. In ceea ce priveste suprafata, cei mai multi cumparatori opteaza pentru suprafete intre 50 si 70 metri patrati. Daca ar fi sa facem un top 5 al celor mai mari poiecte de ansambluri rezidentiale din Craiova ar trebui sa mentionam:

• Complexul Decebal Residence, situat intr-o zona ideala in apropierea centrului; in acest complex veti gasui garsoniere si apartamente cu doua camere, parcare supraterana, spatii comerciale la parter si multe alte facilitati.

Ansambluri rezidentiale Happy Residence II care ofera 210 apartamente cu termenul de predare in 2021.

• Ansambluri de vanzare rezidentiale in Craiova, Dolj, Cornitoiu, la pretul de 1000 E pe metru patrat; acestea pun la dispozitia clientilor apartamente cu 2 si 3 camere complet utilate, cu o suprafata cuprinsa intre 50 si 74 metri patrati.

• Cartierul Romanescu Park Residence care este situat langa parcul Romanescu si care ofera liniste, confort, siguranta si cele mai moderne facilitati. In acest complex veti gasi trei tipuri de apartament cu trei camere avand dimensiuni diferite si cu patru camere.

main advantages when outsourcing

Desi la nivel national se preconizeaza o stagnare a preturilor pentru imobiliare in 2020, ramane de vazut daca preturile apartamentelor in Craiova vor continua sa creasca. Un lucru insa este cert: cumparatorii au de unde alege si devin din ce in ce mai pretentiosi, mai ales tinand cont de sumele exorbitante pe care trebuie sa le plateasca pe metru matrat pe suprafata utila pentru un apartament situat intr-o zona buna a Craiovei.

Potrivit GDS.RO: „Unul dintre specialistii de la nivel central estimeaza o stagnare a preturilor pana in 2021, ca urmare a stagnarii economiei, a faptului ca salariile nu vor mai creste in ritmul de anul trecut nici in mediul privat, nici in cel de stat, si mai ales al faptului ca pe plan international exista temeri pentru o noua recesiune economica in viitorul apropiat.” In aceeasi sursa se mentioneaza faptul ca cererea pentru apartamente pentru anul viitor nu va fi suficient de mare si concurenta intre devoltatori va influenta preturile in favoarea cumparatorilor.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova

Sursa:
Vezi stirile din   din data 
 Calendar (zz/ll/aaaa) 
Mai multe stiri imobiliare
• ( 13/01/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Anul 2019 a fost anul cu cele mai multe constructii de blocuri noi in Craiova