Cu cat se vand apartamentele noi cu 3 si 4 camere din Capitala14/11/2011 
În ultimii doi ani românii s-au îndreptat, în principal, către locuințe de două camere, ceea ce i-a determinat de jucătorii de pe piața imobiliară să ofere disconturi semnificative la locuințele cu 3 și 4 camere, pentru a le putea vinde.
Sursa: NorthFoto
În prezent, cine vrea să cumpere un apartament nou găsește oferte pentru locuințele cu 3 si 4 care variază între 93.000 de euro (TVA inclus), în zona Delea Veche, și 95.000 (TVA inclus) în Titan.
Printre cele mai ieftine sunt cele de 3 camere din complexul rezidențial Răsarit de Soare, care se situează la circa 65.000 + TVA și cele din complexul rezidențial Ten Blocks cu un preț de vânzare de 77.000 euro (TVA inclus).

„Toate aceste prețuri arată că pentru ofertele punctuale oferite de dezvoltatorii sau investitorii imobiliari prețul pe metrul pătrat a înregistrat scăderi semnificative. Astfel, în zona Militari un metru pătrat ajunge pănă la 650 euro, în Titan la 820 euro, în timp ce într-o zona centrală (Delea Veche) prețul unui metru pătrat este în jur de 860 euro”, a declarat Loredana Albu, directorul Be Igloo, cel mai mare vânzător de apartamente noi din Bucureşti, care a luat naștere în urmă cu doi ani în vederea revânzării locuințelor achiziționate de fondul de investitii norvegian Romania
Invest.

Din portofoliul Be Igloo fac parte ansamblurile rezidenţiale Optima şi Armonia din Titan, Ten Blocks din Militari, My Dream Pipera, DV 24 din Delea Veche, Quadra II din zona Politehnică.

Potrivit informațiilor furnizate de companie, în perioada 1 august – 1 noiembrie Be Igloo a vândut 22 de apartamente din care mai mult de jumătate au fost cu 3 camere și 4 camere.

”Chiar dacă nu s-au înregistrat creșteri fulminante în ceea ce privește nivelul vânzărilor, se pare că ofertele sau discounturile oferite de investitori și dezvoltatori pentru aceste tipuri de locuințe și-au atins scopul și au atras mai mulți clienți”, a adăugat Albu.


Citiţi mai mult: Cu cât se vând apartamentele noi cu 3 și 4 camere din Capitală - Imobiliare > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/cu-cat-se-vand-apartamentele-noi-cu-3-si-4-camere-din-capitala-953094.html#ixzz1dfAc58Ov
EVZ.ro
Sursa: Evenimentul Zilei
Vezi stirile din   din data 
 Calendar (zz/ll/aaaa) 
Mai multe stiri imobiliare
• ( 14/11/2011 ) AFACERI IMOBILIARE: Cat mai costa hectarul de teren arabil in Romania
• ( 14/11/2011 ) AFACERI IMOBILIARE: Asmita Gardens a intrat oficial in insolventa
• ( 14/11/2011 ) AFACERI IMOBILIARE: Cu cat se vand apartamentele noi cu 3 si 4 camere din Capitala
• ( 14/11/2011 ) AFACERI IMOBILIARE: Romanii, limitati la spatiu de preturile mari
• ( 14/11/2011 ) CONSTRUCTII: Constructiile isi revin dupa doi ani de criza