tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<123456>>>6 pagini | 120 anunturi
vanzare
Casa , 3 camere, 2 bai, decomandat, 130 mp, suprafata teren 420 mp, an constructie 2018
Gaminvest propune spre vanzare vila la cheie in cartierul Grigorescu, Oradea, Bihor. Casa este construita in 2018, cu suprafata utila de 130 mp compusa din parter si mansarda. La parter gasim o bucatarie spatioasa open space cu living-ul, baie cu dus si bideu. Intrare in camera tehnica, unde avem un cazan de incalzire pe peleti si garajul. La mansarda avem 2 dormitoare spatioase, si o baie cu dus. Suprafata terenului este de aprox. 420 mp, iar casa are o amprenta la sol de aprox. 90 mp. Frontul la strada este de 22 ml. Casa dispune de canalizare, alimentarea cu apa se face de la un put forat de 100 m cu posibilitatea de racordare de la oras pentru cine doreste. Racordarea la gaz este prevazuta in zona pentru anul viitor. Accesul se face din strada asfaltata si betonata. Pret nou de vanzare propus de proprietar: 120000 euro, negociabil. Pret de vanzare propus de proprietar: 130 000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
120.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, decomandat, 80 mp, suprafata teren 200 mp
Gaminvest propune spre inchiriere casa situata in zona semicentrala, Oradea, Bihor. Casa masoara o suprafata utila de 80 mp si este compusa din 3 camere spatioase, dresing, baie, hol si bucatarie. In curte mai exista un spatiu pentru depozitare, precum si o pivnita. Casa dispune si de curte, terasa si acces auto cu posibilitate de parcare in curte. Spatiul va fi amenajat in functie de preferinte, mobilat si utilat de catre proprietari. Acesta poate fi compartimentat sau amenajat cu mai multe grupuri sanitare, depinzand de cerintele si necesitatile chiriasului. Incalzirea este asigurata de la termoficarea orasului. Casa este situata in zona semicentrala, zona strazii Iuliu Maniu, la 3 minute de centru, posibilitatea de parcare in fata imobilului, avand in apropiere mijloace de transport in comun, scoli gradinite, magazine. Casa mai are in curte un singur vecin. Pret de inchiriere propus de proprietar: 600 euro/luna, negociabil.
600 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, decomandat, 128 mp, suprafata teren 659 mp
Gaminvest ofera spre vanzare casa cu 3 camere situata in zona Iosia, Oradea, Bihor, Romania. Imobilul este situat la 2 minute de calea Aradului, intr-o zona linistita. Casa este situata pe un teren de 659 mp cu dublu front stradal si a fost complet renovata. Suprafata construita a casei este de 145 mp, iar utila 126 mp la care se adauga o anexa de 38 mp. Casa este structurata astfel: se face intrarea printr-un hol care face legatura cu un living, bucataria, doua dormitoare, o baie si o debara. Detine loc de parcare in fata imobilului. Casa este pe structura de caramida, cu izolatie cu polistiren de 10 cm, tencuiala decorativa, ferestre cu tamplarie din PVC cu geam termopan, avand instalatia electrica, termica si sanitara complet noi, utilitati complete. Pret de vanzare propus de proprietar: 235.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator.
235.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Casa , 4 camere, 3 bai, decomandat, 240 mp, suprafata teren 562 mp, an constructie 2019
Gaminvest propune spre vanzare casa noua in Cartier Grigorescu, Oradea, Bihor. Casa este constructie 2019 din caramida si este de tipul demisol, parter si etaj. Aceasta este situata pe un teren de 562 mp. Casa masoara o suprafata utila 240 mp si este structurata astfel: - demisolul masoara o suprafata de 40 mp si este compus din 2 incaperi, are geamuri si gresie. - parterul este compus dintr-un living foarte spatios cu bucataria si iesire pe terasa, o camera pentru depozitare, spalatorie, hol si baie de serviciu si acces garaj. - etajul este compus din 3 dormitoare, din care unul dispune de baie proprie cu cabina de dus, dresing si iesire pe balcon, o alta baie cu cabina de dus si hol. Curtea este frumos amenajata cu gazon, pomisiori ornamentali, filigorie. Casa este in zona strazii Hack Halasi Gyula, fiind la 5 minute de Universitate, centru, zone comerciale. Pret nou de vanzare propus de proprietar : 210.000 euro, negociabil. Pret de vanzare propus de proprietar : 220.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
210.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Casa , 3 camere, 2 bai, decomandat, 120 mp, suprafata teren 1.080 mp
Oferim spre vânzare cu 0% comision casa, in comuna Paleu, Bihor. Casa se afla la 10 km de Oradea, pe un drum asfaltat. Proprietatea este alcatuita dintr-o casa cu 3 camere, dintre care: 2 dormitoare, 1 bucatarie, 2 bai. Casa mai dispune de 2 anexe si un beci cu suprafta de 12 mp. Terenul pe care se afla imobilul are o suprafata totala de 1080 mp si este imprejmuit. Casa dispune de geamuri termopan, parchet, iar incalzirea se face in sobe de teracota. Pret propus de proprietar este de 44.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
44.000 EUR neg
Paleu, Bihor
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, 114 mp, suprafata teren 359 mp
Oferim spre vanzare cu comision 0% casa situata la 5 minute de Magazinul Crisul, in zona drumului expres, Oradea, Bihor. Casa constructie din caramida, este de tipul parter plus mansarda si masoara o suprafata construita de 136 mp: 68 mp pe nivel. Suprafata terenului masoara 359 mp. La parter casa este compusa din living, bucatarie cu camara, dormitor, hol si baie. Mansarda este compusa din 2 camere din care una are iesire pe un balcon inchis si o baie spatioasa. Mansarda a fost ridicata in 2015. La subsol avem amenajat un spatiu care in prezent este amenajata ca si spalatorie, spatiu de depozitare, etc. Casa dispune de acces auto, poarta cu deschidere automatizata. Curtea este frumos amenajata cu flori, pomisiori ornamentali, filigorie si o anexa folosita ca spatiu de depozitare. Incalzirea casei este asiguarata cu centrala proprie pe gaz. Casa se vinde complet mobilata si utilata si dispune de toate imbunatatirile: geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, instalatii electrice si sanitare schimbate, sistem de izolatie, etc. Casa este situata in zona strazii Ecaterina Teodoroiu, la 5 minute de Magazinul Crisului, Republicii, zona linistita, avand in apropiere gara, scoli, etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 140.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
140.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Casa , 6 camere, 2 bai, 200 mp, suprafata teren 500 mp, an constructie 2010
Vând complex de două case la curte in Municipiul Roșiori de Vede; județul Teleorman, la 50m de șoseaua E70 care duce spre București; 15 min pe jos de centru; zonă liniștită. Casele sunt cu toate dotările moderne; din cărămidă cu câte 3 camere fiecare + baie; bucătării; holuri + intrări separate; parchet; acoperișuri noi din tablă; termopane; apa curentă; centrale termice; sobe pe gaze; aducțiuni de gaze separate; izolații termice etc. Pentru internauți F. IMPORTANT – fibră optică de 1G de la 1.11.2018 + acoperire 4g la rețeaua DIGI. Prima casă fiind nelocuită necesită mici reparații și zugrăveli interioare. Ideal pt. doua familii (bunici + copii sau alte variante). Preț 65000 euro ușor negociabil. Contact Telefon 0742866512 E-mail: orlandosorin@gmail.com Proprietar: Orlando-Sorin Opriș
65.000 EUR
Rosiorii de Vede, Teleorman
inchiriat
Casa , 4 camere, 3 bai, decomandat, 80 mp, suprafata teren 146 mp
Gaminvest propune spre inchiriere casa situata in zona centrala, Oradea, Bihor. Casa are o suparafata utila de 80 mp si este de tip parter + mansarda. Casa dispune de 100 mp de curte proprie (ingradita) in care regasim o anexa/spatiu de depozitare, pomi ornamentali, etc., iar accesul se face printr-o curte comuna. Parterul este compus dintr-un hol de intrare, livingul open space cu bucataria (care este utilata cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, etc.), un dormitor si o baie cu cada. La mansarda se regasesc doua dormitoare decomandate cu o baie proprie fiecare si un spatiu de depozitare. Aceasta se afla la 2 minute de Piata Unirii avand in apropiere mijloace de transport in comun, restaurante, magazine. Casa este foarte frumos amenajata si se inchiriaza complet mobilata si utilata. Pret nou propus de proprietar : 450 euro, negociabil, Pret de inchiriere 550 euro, negociabil.
450 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Casa , 6 camere, 2 bai, decomandat, 200 mp, suprafata teren 500 mp, an constructie 2010
Vila deosebita Ford pe str. cu statia de betoane Ionumi P+M. La parter living, dormitor, birou, baie si bucatarie hol si casa scarii, 2 intrari in casa.La mansarda 3 dormitoare dintre care 2 cu dressing, si un dresssing pe hol si baie.Vila este construita in anul 2010 din caramida porotherm,izolata exterior cu polistiren de 10 cm si acoperita cu tabla lindab. Suprafata utila a casei este de 200 mp si teren in suprafata de 500 mp cu deschidere de 15ml. Curtea este pavata si exista si un garaj. Ca si utilitati are gaze, apa retea, curent si canalizare retea.Asa cum rezulta din poze casa se vinde la cheie si nu a fost locuita niciodata.
165.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 5 camere, 2 bai, decomandat, 240 mp, suprafata teren 549 mp
Agentia imobiliara Gaminvest va propune spre vanzare o casa noua in zona Dealuri, Oradea, Bihor. Casa este gata in proportie de 80% si se poate locui in ea, necesitand cateva lucrari de finalizare. Suprafata totala a terenului pe care este construita casa este de 549 mp iar suprafata utila a casei este de 240 mp. Casa este de tip S+P+M, parterul fiind compus din living, bucatarie cu loc de servit masa, baie si camara iar la mansarda sunt 3 dormitoare si o baie. Ca utilitati, apa, canalizare, curent trifazic, iar gazul este la 70 m, la strada principala. Casa este locuibila. Aceasta casa este situata intr-o zona cu o priveliste exceptionala, zona de case. Pret nou propus de proprietar: 79.900 euro. Pretul propus de proprietar este de 87.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
79.900 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Casa , 8 camere, 3 bai, decomandat, 180 mp, suprafata teren 1.000 mp, an constructie 2006
Oferim spre vanzare cu comision 0% casa cu 8 camere, situata in sat Girisu de Cris, Bihor. Casa este situata la soseaua principala, in apropiere de fosta gara, farmacie si magazin, este de tip P+E si are o suprafata utila de 182 mp. Anul constructiei al casei este 2006. Casa este structurata astfel: - parter: living mare, camera pentru servit masa, dressing, baie cu cada, bucatarie si camera tehnica; - etaj: 4 dormitoare mari si 2 bai din care una este cu cada si un balcon; - pod: izolat pe interior. Amprenta la sol a casei este de 120 mp, iar suprafata totala a terenului este de 1000 mp. Pe teren se mai afla amplasate un garaj cu o suprafata de 23 mp si o anexa folosita pentru depozitarea peletilor de 32 mp si o mica gradina cu legume. Curtea este o parte pavata, iar restul este acoperita cu gazon dotat cu aspersoare. Utilitatile sunt: curent, apa obtinuta prin foraj si fosa septica. Se poate face racordul la canalizare. Casa dispune de locuri de parcare atat in curte cat si in fata casei. Pret propus de proprietar: 135.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator.
135.000 EUR neg
Girisu de Cris, Bihor
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 160 mp, suprafata teren 662 mp
Agentia imobiliara Gaminvest propune spre vanzare, casa lux pe nivel, in Sanmartin, Bihor, Romania. Casa cu o suprafata utila de 160 mp, construita din caramida Cemacon 44 TH, este amplasata pe un teren de 662 mp si este alcatuita din 3 dormitoare, un dressing, 2 bai, o bucatarie cu bar, dining si living open space, 2 terase. Imobilul este amenajat cu mult bun gust, mobilier din lemn masiv de calitate superioara, finisaje, decoratiuni si electrocasnice calitatea I. Terasa din curtea interioara, cu iesire din bucatarie, este dotata cu jacuzzi Caldera Spa nou, un dus de exterior si mobilier de calitate pentru terasa. In curtea imobilului, se afla si o anexa, folosita ca spatiu de depozitare, cu gratar si terasa amenajate. Sistemul de incalzire al imobilului este in pardoseala, cu centrala pe peleti automatizata, apa calda este asigurata de panouri solare si 2 boilere, apa si canalizarea sunt de la oras, urmand a fi instalat si gazul. Casa se vinde complet mobilata si utilata. Pretul nou este de 235.000 euro. Pretul vechi este de 245.000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
235.000 EUR
Sanmartin, Bihor
<<<123456>>>6 pagini | 120 anunturi
Cautari frecvente: casa de vanzare Craiova, casa centrala Craiova, casa de inchiriat, casa noua de vanzare in Craiova, casa zona Ford, Selgros, casa de vanzare zona Damila, casa nou construita, casa zona buna in Craiova, casa la cheie in Craiova. Poti verifica zilnic anunturile actualizate din aceasta categorie.

Ce Trebuie Sa Stie Oricine Cand Cauta Case De Vanzare Craiova?

Ce trebuie sa stie oricine isi cumpara o casa

Decizia de a cumpara o casa este una foarte importanta care trebuie tratata cu maxima seriozitate, mai ales daca aceasta este prima aventura pe piata de imobiliare. Pe langa gusturile fiecaruia in ceea ce priveste designul, trebuiesc avute in vedere si aspect precum zona in care se afla casa. Asta deoarece zona poate determina daca imobilul se va aprecia sau deprecia in timp. Nu este de ajuns doar cautarea pe internet, fie si pe site-uri de specialitate, de case de vanzare Craiova. Un alt lucru foarte important in momentul cumpararii unei case este trendul din piata. Daca in piata este un puternic trend care impinge lumea spre investitii mari, atunci s-ar putea sa nu fie momentul potrivit pentru o astfel de achizitie. De preferat in astfel de momente este asteptarea pentru a evita spargerea unei potentiale bule imobiliare aparute artificial. In orice caz, case se gasesc si se vor gasi mereu. Important este sa alegi ceea ce ti se potriveste nu doar din punct de vedere financiar, dar si al potentialului ca si investitie.

Case De Vanzare Craiova - Cum Alegi Casa Potrivita?

Cum Alegi Casa Potrivita

In cazul unei case de vanzare Craiova este foarte precaut din partea oricui consultarea unui expert in Craiova imobiliare. Fie ca este un prieten sau un simplu agent angajat al unei firme de profil, o consultare cu un astfel de expert te va ajuta in ati defini prioritatile in ceea ce priveste alegerea unei case. Presupunand ca este prima investitie de aceasta marime pe care o faci, preferabil ar fi sa nu te hazardezi in a cumpara ceva foarte scump doar pentru ca iti permiti. Important este gasirea unui imobil care sa iti satisfaca toate conditiile. Principalul motiv pentru care cineva cumpara o casa este nevoia de spatiu. Fie ca are deja sau doreste intemeierea unei familii, o casa este pasul logic pentru oricine care vrea sa ofere fiecarui membru al familiei sale spatiul intim necesar. Astfel, primul criteriu in alegerea unei case ar trebui sa fie numarul de persoane care vor locui in aceasta.

Un alt sfat important pe care agentii imobiliari il dau este acela de a se alege o casa care sa raspunda nevoilor tuturor locatarilor. Poate nu toate persoanele care vor locui in casa respectiva sunt angajati. Poate unii merg inca la scoala. Atunci s-ar impune ca imobilul sa fie accesibil tuturor membrilor familiei. Sa fie situate la o distanta acceptabila atat de serviciul unora cat si de scoala altora. Acest lucru este important deoarece in acest fel membrii familiei sunt indepedenti, putandu-se descurca fara a fi neaparat legati fie de masina familiei sau de alte mijloace de transport. In acest fel casa devine un spatiu central in viata fiecaruia indepenedent de alte activitati cotidiene.

Poate cel mai important aspect de luat in calcul cand se cauta anunturi imobiliare pentru case de vanzare Craiova este pretul . Pretul unei case este stabilit in functie de multi factori. Cel mai important dintre acestia ar fi zona. O zona buna este de obicei argumentul cel mai puternic al unui vanzator. Pe langa zona sunt importante si numarul de camere, suprafata totala a casei si dotarile acesteia. Unii vor dori sa gaseasca case la rosu, pentru a le termina si compartimenta asa cum vor considera ei cel mai bine la momentul respective. Cei care insa nu dispun de bani pentru un astfel de proiect, sau nu vor sa piarda timpul, vor opta pentru o casa la cheie. Astfel, desi poate nu vor putea avea un cuvant de spus asupra tuturor finisajelor, se vor putea muta mult mai repede in casa nou cumparata si se vor putea ocupa de amenajarea si dotarea ei.

Pentru cei care opteaza pentru a doua varianta exista alte doua optiuni: casa veche sau noua? Asa cum exista ansambluri rezidentiale compuse din blocuri de apartamente, cu diferite facilitate precum spatii comune, parcari subterane, etc. asa s-au dezvoltat si ansambluri de case. Acestea se bazeaza de obicei pe implementarea unui anumit design si repetarea acestuia. Clientul poate avea desigur sugestii in ceea ce priveste compartimentarea pe alocuri sau finisajele, dar in mare parte casele sunt facute dupa acelasi model. Pentru cei care cauta ceva unic, exista intotdeauna casele vechi. Acestea au avantajul de a fi de cele mai multe ori mult mai aproape de centrul orasului decat cele nou construite si de a avea o compartimentare si dotari complet diferite de cele noi. In cazul acestora pot exista probleme privind instalatiile si felul in care acestea au fost intretinute de-a lungul anilor, dar cu ajutorul unor firme specializate si aceste probleme pot fi rezolvate.

La Ce Trebuie Sa Fi Atent Cand Cumperi O Casa Veche?

Cum Alegi Casa Potrivita

La cumpararea unui imobil de o anumita varsta exista intotdeauna riscul de a exista problem pe care initial sa nu le vezi. De aceea este important ca inainte de a cumpara o casa de vanzare sa ii faci o inspectie riguroasa, alaturi de un expert pe cat posibil. Exista multe elemente de care trebuie tinut cont la vizitarea unei case de vanzare Craiova. Nu poti stii totul despre ea doar din anunturi imobiliare gasite online. Insa aceste elemente nu sunt ceva standard. Acestea depind de stilul in care a fost construita casa, perioada constructiei, renovari succesive si multe altele. Exista cateva puncte cheie care trebuiesc inspectate la orice casa pentru ati putea face o idee generala despre cat de bine intretinuta a fost de-a lungul timpului:

1. Acoperisul. Acoperisul unei case, si cu atat mai mult structura de lemn de sub acesta, spun multe despre cat de sigura este constructia. Pentru a va convinge de acest lucru cel mai bine este sa mergeti sa inspectati personal acea structura. Expertii recomanda urmarirea unor semen precum tiglele inlocuite, daca lemnaria a fost afectata de intemperii, daca feroneria este in stare buna si alte aspect structurale. Este important ca aceasta inspectie sa fie cat mai riguroasa deoarece un acoperis bine intretinut inseamna o casa sigura. In plus, refacerea unui acoperis cu probleme este o sarcina care necesita timp si foarte multi bani.

2. Fundatia casei. O vizita de jur imprejurul casei si in subsolul acesteia ar trebui sa fie indeajuns pentru ca cineva cu un ochi format sa poata spune daca fundatia casei prezinta siguranta sau nu. In acest caz se urmaresc semne de infiltarre a apei, de lasare a unei parti a casei sau de tensiune asupra peretilor exterior. Daca unul sau mai multe dintre aceste semne este prezent asta de obicei anunta renovari costisitoare si de durata. Ce este mai grav este ca uneori nici in urma unor astfel de renovari nu exista garantia ca problema a fost rezolvata de tot sau ca nu va mai aparea.

3. Semne de mucegai. O mare problema a unei case de vanzare Craiova vechi este mucegaiul. Acesta se formeaza de obicei in spatii prost ventilate si umede. Peretii bucatariilor sau a bailor sunt primii predispusi la astfel de probleme. In cazul in care exista urme de apa uscate pe pereti sau tavan de obicei acela este semnul distinctive al unei potentiale infestari cu mucegai. Mucegaiul se poate combate dar si acesta este un process foarte lung si foarte costisitor, fara rezultate garantate.

4. Izolarea. Una dintre problemele pe care multe case vechi o au este izolarea. Desi exista unele care au fost concepute de la inceput cu pereti grosi, care nu au mai necesitat un strat suplimentar de izolatie, multe altele s-au dovedit a fi ineficiente din punct de vedere termic din cauza lipsei izolatiei sau a unei izolatii prost facute. In cazul in care cineva sesizeaza o astfel de problema la o casa pe care ar dori sa o cumpere ar trebui sa stie ca o izolatie proasta sau inexistenta poate duce la mult mai multe decat o factura mare la incalzire. O izolatie proasta risca sa nu lase peretele sa respire, nerealizandu-se schimbul termic astfel ducand la craparea tencuielii. De asemnea, in cazul in care izolatia nu a fost facuta correct, exista riscul aparitiei mucegaiului si a infiltratiilor de umezeala la nivelul peretilor. Desi repararea unei izolatii este relativ usoara, si aceasta necesita timp si bani.

O casa, indiferent de varsta sau de design, este o investitie serioasa care ar trebui tratata ca atare. Sunt multe anunturi imobiliare pentru case de vanzare Craiova pe foarte multe site-uri de specialitate. Important este ca cel care cauta sa nu se lase furat de un pret prea bun pentru a fi adevarat sau de fotografii frumos incadrate. Astfel de oferte imobiliare de obicei ascund altceva. Cea mai sigura abordare a unei astfel de achizitii este consultarea unui expert in imobiliare care sa te poata sfatui, luand in considerare toate criteriile tale, care ar fi cea mai potrivita solutie pentru tine. Chiar daca o casa care sa indeplineasca toate cerintele tale nu exista inca nu trebuie sa renunti la a o cauta. Mai devreme sau mi tarziu toata lumea va gasi acea casa care cu timpul o va putea transforma in caminul perfect pentru el si familia lui.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova