tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678910>>>16 pagini | 308 anunturi
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 1, 67 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 3 camere decomandate cu 2 bai si balcon la nivelul bucatariei, situat in bloc constructie dupa 1980, D-uri, strada Fagaras.Locuinta se afla la etajul 1/4, are o suprafata utila de 64 mp si totala de 67 mp.Dispune de -usa metalica la intrare, usi interior schimbate, tamplarie pvc cu geam termopan si storuri, gresie , faianta si parchet. Au fost aduse imbunatatiri la nivelul bailor si holului iar parchetul nobil din stejar, prezent in camere si living, a fost conservat foarte bine, prezentandu-se in conditii impecabile. Pentru confort, a fost adaugat si aer conditionat iar electrocasnicele sunt si ele la un nivel corespunzator. Dealtfel, pentru o justificare suplimentara a pretului, apartamentul se va vinde complet mobilat si utilat , cu mici exceptii legate de electrocasnice daca se dori o negociere. Zona buna, vecini buni, bloc bun.
84.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 4 camere, etaj 1, 104 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 4 camere transppofrmat in 3 camere, cu doua bai si doua balcoane incorporate in suprafata utila. Locuinta se afla la etajul 1/7, pe Calea Bucuresti, Piata Mare si are o suprafata de 104 mp. Exista centrala termica si ar conditonat, Deoarece a fost inchiriat mai tot timpul , cu trecerea anilor si fara investitii ulterioare, multe dintre accesoriile ce constituiau elemente de lux, la vremea respectiva, s-au deteriorat, de aceea si pretul. Pentru cei ce se gandesc la o eventuala investitie, se asigura chiriasi, pe minim 3 ani. Justificam oportunitatea prin numarul infim de oferte similare in zona. Din motive de confidentialitate, poze nu sunt disponibile.
123.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 3, 60 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat modern si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 3, 80 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre si aer conditionat. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 7, 65 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat modern si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 4 camere, etaj 3, 100 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 4 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, aer conditionat, apometre si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna, chirie, o luna garantie si comisionul agentiei, reprezentand 50% din prima luna de chirie!
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 3 camere, etaj 3, 75 mp
330 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 4, 70 mp
Agentia imobiliara - Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si repartitoare. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
270 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj parter, 55 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, masina de spalat, frigider si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
270 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 2 camere, etaj 6, 55 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat mobilat / semimobilat, utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Imobilul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, centrala termica, usa metalica si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
300 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj 1, 58 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat nou si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este proaspat renovat si dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50 % din prima luna de chirie!
280 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 2 camere, etaj 8, 50 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Imobilul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, usa metalica, apometre, repartitoare si aer conditionat. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50 % din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova , Dolj
<<<12345678910>>>16 pagini | 308 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.