tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678910>>>16 pagini | 302 anunturi
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj parter, 68 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 3 camere la casa, zona centrala, Oradea, Bihor. Suprafata construita este de 86 mp iar cea utila de 68 mp. Apartamentul este la casa si este de tipul parter + mansarda. Acesta este compartimentat astfel: la parter regasim un living, bucataria, o baie, hol, iar la mansarda, doua dormitoare decomandate. Acesta detine o terasa imprejmuita in spate si se inchiriaza mobilat si utilat. Confortul termic este asigurat de o centrala proprie pe gaz. Apartamentul se afla in zona centrala, la curte comuna si este situat in zona strazii Cuza Voda, la 5 minute de centrul orasului, mijloace de transport in comun, magazine, scoli, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 300 euro/luna, negociabil.
300 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj 1, 54 mp
Oferim spre vanzare apartament cu 3 camere in cartierul brazda lui novac vizavi de brd .Imobilul detine 2 dormitoare, baie, bucatarie, camera de zi , balcon inchis. Finisaje decente, se poate amenaja dupa propriul gust.
58.000 EUR neg
craiova , Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 1 camera, etaj 3, 41,27 mp
45.397 EUR
iasi
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 4, 59,11 mp
65.021 EUR
iasi
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 1, 67,31 mp
74.041 EUR
iasi
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 7, 83,03 mp
82.792 EUR
iasi
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 5, 68,47 mp
66.781 EUR
Iasi
inchiriat
Apartament , decomandat , 1 camera, etaj 2, 50 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 1 camera lux, tip studio, situat ultracentral, Oradea, Bihor. Apartamentul are o suprafata de 50 mp, este situat la etajul 2 intr-o casa reprezentativa pentru orasul Oradea, renovata in interior si exterior, situata in zona pietonala a orasului. Acesta este compus din living open-space, o bucatarie, un dormitor la mezazin, o baie, hol, dresing, camara si un balcon cu vedere asupra pietonalei. Totul este nou, de cea mai buna calitate. Apartamentul este foarte frumos amenajat si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Inclazirea casei este asigurata cu incalzire proprie prin pardoseala, pe curent, cu termostat reglabil. Grosimea peretelui exterior este de 65 cm grosime astfel costurile de intretinere sunt foarte mici. Apartamentul este foarte bine pozitionat avand in apropiere teatrul de stat, banci, cafenele, restaurante, mijloace de transport in comun, statie de taxi, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 350 euro/luna, negociabil.
350 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , circular , 2 camere, etaj 4, 63 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 3 camere distrubuite circular, situat la etajul 4/4 in bloc edificat inainte de 1977, zona Gara, K-uri. Locuinta are o suprafata utila de 63 mp utili, cu un balcon inchis de 2.5 mp. Exista usa metalica la intrare, parchet de fag ( slefuit recent) ,gresie, faianta, tamplarie pvc cu geam termopan, aer conditionat. Ca extensie a utlilitatii, la intrare se afla o debara ce se poate constitui in wc de serviciu, avand, din constructie, tevile necesare trase. Plafonul este in regula, a fost refacut(nu era cazul, doar preventiv) in urma cu cativa ani. Zona buna, cu magazine si mijloace de transport.
67.990 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 3, 571.990 mp
Art Imobiliare- Am adaptat pretul , de la 62000 euro, la 59900. Spre vanzare apartament de 2 camere decomandate, situat in bloc turn edificat dupa 1990, etajul 3/8, dinspre OMW spre depoul de tramvaie, pe dreapta. Locuinta are o suprafata utla de 55 mp si un balcon de 2.7 mp, Exista usa masiva din lemn,la intare, usi interio schimbate,, gresie , faianta , parchet, tamplarie pvc cu geam termopan. Mobila este inclusa in pret, fara electrocasnice.Teava de gaze este la usa, in cazul in care doriti montarea unei centrale termiice de apartament. Investitii ulterioare ar trebui doar in hol si baie, altfel apartamentul nu are necesita.
59.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat unilateral, 3 camere, etaj 2, 56 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 3 camere decomandate, situat la etajul 2/4 in bloc edificat dupa 1985, O-uri, Spaniei. Locuinta are o suprafata utila de 56 mp si 2 balcone generoase, unul la nivelul sufrageriei iar celalalt dintr-un dormitor,ambele avand o suprafata totala de 8 mp. Investitii au fost facute in sensul ca au fost schimbate usile de interior , parchetul , gresia , faianta, tamplaria pvc . Exista centrala termica de apartament si aer conditionat. In pret sunt incluse mobila de la bucatarie dressingul de pe hol si cuierul . Este un apartament curat, decent, intretinut corect situat intr-o arie buna. Pretul se incadreaza in oferta zonei.
78.900 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 3, 41 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 2 camere semidecomandate, cu o suprafata utila de 41 mp situat vis a avis de Mercur, strada Popa Sapca, spre Amandina. Locuinta nu are imbunatatiri, deci, daca veti dori sa o amenajati dupa bunul plac, este perfect. Avem suprafata mica, etajul 3/4, zona ultracentrala. Credem ca investitiile , daca aveti in vedere sa-l cumparati pentru inchiriere , de exemplu, sunt minime,in comparatie cu un alt apartament cu o suprafata mare. De aici , si pretul solicitat.Blocul este la 3 minute de centrul vechi, la 2 minute de Mercur si Primarie, la un minut de Elena Cuza si Carol.
78.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
<<<12345678910>>>16 pagini | 302 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.