tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345>>>5 pagini | 92 anunturi
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 17 m
DUPA STADION LA STINGA CASE LANGA TEREN
20.000 EUR neg
BUCOVAT, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 14,50 m
TERENUL ESTE IN SPATELE VILELOR DE PE STRADA AEROPORTULUI PE STRADA LILIACULUI LA APROXIMATIV 50 ML DIN STRADA AEROPORTULUI. DUPA CALEA FERATA LA DREAPTA
37.500 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, parcelabil, front stradal 80 m
INCHIRIERE 1 EURO/MP NEGOCIABIL PRETABIL MAGAZIN SPALATORIE AUTO FARMACIE ETC....
50.000 EUR neg
COSOVENI, Dolj
vanzare
Teren , front stradal 18 m
DESCHIDERE LA HALTA CFR
23.000 EUR
COTOFENII DIN FATA, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 20 m
case linga teren
16.000 EUR neg
Malu Mare, Dolj
vanzare
Teren , intravilan
Teren Iasi Manta Rosie, depozitul DEDEMAN Terenul prezentat este Intravilan, avind suprafata de 2,2 ha, aflat la distanta de 1,6 km fata de fostul DEDEMAN in zona de case situat pe versantul din dreapta, dispus catre privelistea orasului Iasi si a Manastirii Cetatuia. Ca si destinatie suprafata de teren se preteaza atit pentru baza sportiva cit si pentru rezidential. Suprafata de teren se poate parcela in functie de solocitari incepind de la 500 mp plus cota indiviza drum. Fiind in stadiu de lucru in acest moment pretul este unul atragator si accesibil, 20 euro/mp. Investitie AVANTAJOASA. Propunem si oferim siguranta si seriozitate Vinzare buna direct proprietar. 0721263734
20 EUR
Iasi
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 73 m
Gaminvest propune spre vanzare teren intravilan in zona Bulevardului Dacia, Oradea, Bihor. Terenul masoara 537 mp si dispune de triplu front stradal: 31 ml, 27 ml si 15 ml. Terenul dispune de toate utilitatile: apa, curent, canalizare si agent termic. Acesta este pretabil pentru constructia unei clinici, cladire de birouri, bloc, gradinite sau crese, sediu de firma, restaurant, etc. Terenul dispune de aviz de oportunitate favorabil in momentul de fata pentru un regim de inaltime de demisol, parter, 3 etaje, acord din partea Primariei, pentru concesionarea parcelelor alaturate pentru amenajarea de spatii verzi si parcari, aprox. 500 mp. Pret de vanzare propus de proprietar: 155.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
155.000 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Teren , intravilan, parcelabil, front stradal 40 m
Gaminvest propune spre vanzare teren intravilan in zona de dealuri, Oradea, Bihor. Terenul este situat intr-o zona exclusivista de vile din zona strazii Renasterii si masoara o suprafata de 1640 mp. Terenul dispune de un front generos de 40 ml si dispune de toate utilitatile: apa, curent, canalizare si gaz in fata parcelei. Terenul este disponibil a se vinde si in 2 parcele a cate 820 mp. Accesul la teren se face pe drum pietruit, este situat intr-o zona linistita, cu priveliste si este situat la 3 minute de drumul expres, Gara Centrala. Terenul dispune de inclinatie slaba. Pret de vanzare propus de proprietar: 65 euro/mp, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
106.600 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Teren , intravilan
Gaminvest propune spre vanzare teren intravilan cu imobil in zona Metro, Oradea, Bihor. Terenul masoara 8500 mp si are front stradal 32 ml. Imobilul are suprafata construita de 135 mp si este compus din 3 camere si un atelier. Imobilul este ideal pentru birouri sau pentru locuinta. Curtea are platforma betonata si este imprejmuita. Exista acces tir. Utilitati: apa, canalizare, curent, gaz, sosea asfaltata. Terenul se afla in zona Ogorului, in apropiere de Metro si este ideal pentru showroom, sediu de firma, constructie de hale, atelier de tinichigerie sau service auto. Pret de vanzare propus de proprietar: 40 euro/mp. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
Oradea, Bihor
vanzare
Teren , intravilan
Gaminvest propune spre vanzare teren intravilan pe Centura in Oradea, Bihor. Terenul masoara 2900 mp si are deschidere la centura, in apropiere de Piata West Market. Terenul are vizibilitate foarte buna, iar amplasarea si forma sa il face ideal pentru showroom, constructii de hale, sedii de firma, parcare tir, service auto, atelier, etc. Pret nou: 90 euro/mp. Pret vechi: 120 euro/mp. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
Oradea, Bihor
vanzare
Teren , intravilan
Gaminvest propune spre vanzare teren intravilan cu anexe in Episcopia Bihorului, Oradea. Terenul masoara 4250 mp si este ideal pentru constructia unei hale sau pentru sediu de firma. Curtea are acces tir. Pe teren exista doua anexe folosite in prezent pentru depozitare, dar si un imobil care poate fi renovat. Terenul dispune de urmatoarele utilitati: apa, canalizare si curent trifazic. PRET NOU: 160 000 euro, negociabil. Pret vechi de vanzare propus de proprietar: 200 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
160.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 80 m
Gaminvest ofera de vanzare teren intravilan de 1500 mp, in Oradea, Bihor, Romania. Terenul are front la doua strazi, aprox 40m fiecare latura, si se afla in zona Colinelor. Acesta se afla intr-o zona rezidentiala, ideal pentru o constructie de casa. Ca utilitati langa teren, apa, curent, gaz,canalizare. PRET NOU PROPUS DE PROPRIETAR: 115.000 EURO, negociabil. Pret de vanzare 120.000 euro, neg.
115.000 EUR neg
Oradea, Bihor
<<<12345>>>5 pagini | 92 anunturi
Cele mai cautate zone pentru a cumpara un teren in zona Craiovei, potrivit statisticilor noastre, sunt: campia Islaz, Frunzei, Parc Puskin, zona Parc Romanescu. Altii au mai cautat: teren de vanzare in Craiova, teren de vanzare zona Ghercesti, teren Selgros, teren vanzare Damila, cumpar teren aeroport Craiova, vand teren Simnic, vand teren Malu Mare, teren ieftin craiova, loc de casa in Craiova, terenuri Craiova.