tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<123>>>3 pagini | 55 anunturi
vanzare
Spatiu comercial , 150 mp
Gaminvest propune spre vanzare spatiu de birouri si apartament cu o camera situate central, Oradea, Bihor. Biroul este situat la etajul 1 al unei cladiri istorice si masoara o suprafata utila de 130 mp. Acesta este compus din 5 incaperi foarte spatioase, hol, bucatarie si grup sanitar. Biroul are dubla orientare si este complet renovat, instalatii electrice si sanitare noi, parchet, geamuri, aer conditionat, iar incalzirea este asigurata cu centrala proprie pe gaz. Spatiul de birouri poate fi folosit pentru firme, cabinete de contabilitate, sediu de firma, birou de arhitectura sau ca si locuinta. Apartamentul cu o camera masoara o suprafata utila de 20 mp si este compus din camera cu canapea extensibila si un pat incorporat in mobilier, bucataria este amenajata in cadrul camerei complet utilata si baie cu cabina de dus. Apartamentul este amenajat la demisol, dar dispune de geam pentru lumina naturala si aerisire. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Imobilele sunt situate in zona strazii Primariei, la 3 minute de Bulevardul Decebal, magazine, mijloace de transport in comun, etc. Pret de vanzare propus de proprietar pentru ambele imobile: 170.000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
170.000 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Spatiu comercial , 170 mp, suprafata teren 1.865 mp
Gaminvest propune spre vanzare cladire de birouri si atelier auto in zona centurii, Oradea, Bihor. Cladirea este situata pe un teren de 1865 mp cu un front stradal de 32 m. Suprafata construita a cladirii este 209 mp, iar suprafata utila este 170 mp si este de tipul parter + mansarda. Aceasta este compusa la parter din 5 boxe care in momentul de fata functioneaza ca atelier auto. La mansarda spatiul masoara o suprafata de 100 mp si este compartimentat in 4 incaperi din care una este foarte spatioasa, grup sanitar si 2 terase. Cladirea este pretabila pentru firma de logistica, birouri, atelier auto, productie. Partea de parter se poate amenaja in functie de preferinte. Incalzirea se asigura cu apa geotermala, costurile de intretinere fiind mici. Terenul este pretabil atat pentru activitati comerciale, industriale datorita pozitiei la 100 m de Centura Oradea din zona complexului comercial Oradea Shopping City. Pret de vanzare propus de proprietar: 310000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
310.000 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 2018, 100 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un spatiu comercial sau de birouri, avand suprafata de 100 mp, dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet si centra termica. Spatiul dispune de 2 grupuri sanitare. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
1.150 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 80 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un spatiu de birouri avand o suprafata de 80 mp, dotat cu mocheta, tamplarie pvc si aer conditionat. Spatiul dispune de un grup sanitar. Spatiul dispune de asemenea de paza! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
900 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 120 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un spatiu de birouri avand o suprafata de 120 mp, este open-space dar se poate compartimenta in functie de necesitate! Spatiul se afla la etajul 5 al unei cladiri din imediata apropiere a Mercur Center, dispune de paza la intrare si beneficiaza de doua grupuri sanitare! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
1.350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial
De inchiriat SPATIU comercial/ SHOW-ROOM de prezentare - suprafata: 300 mp - stradal, deschidere la Strada Caracal - amenajat - incalzire cu centrala termica - climatizare - 2 grupuri sanitare - pret 3.000 euro/luna + TVA
3.000 EUR
craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 110 mp
De închiriat ! Spatiu Comercial si Depozit in #ComplexCEGIM Spațiu comercial / Show-room de prezentare -Suprafața : 100 mp -Stradal, deschidere la Strada Caracal -Amenajat -Încălzire cu centrală termică -Climatizare -Grupuri sanitare -Preț : 1.250 euro/luna + TVA Depozit: - suprafata: 450 mp - inaltime 4m/6m - amenajat - incalzire cu centrala termica - pret : 1.750 euro/luna + TVA ☎️ telefon: 0767.057.055 ☎️
1.250 EUR
craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 60 mp
De inchiriat !! Spatiu comercial de închiriat, situat in Craiova- Ultracentral (Centru Vechi), pe strada A.I.Cuza, vis/a/vis de Universitate. - Suprafața 60 mp - Deschidere la strada A.I.Cuza: 4,5 ml. - Imbunatatiri: vitrine din pvc cu geam termopan, zidarie din caramida placata cu gips carton rezistent la foc, gresie, faianta, instalatiile sanitare si electrice refacute, incalzire cu centrala pe gaze, calorifere noi, grupuri sanitare noi etc Relatii la telefon: 0767.057.055
1.500 EUR
craiova, Dolj
vanzare
Spatiu comercial , 65 mp
Spatiu comercial de vanzare, Bulevardul Dacia, Oradea, Bihor. Gaminvest propune spre vanzare spatiu comercial situat pe Bulevardul Dacia, Oradea, Bihor. Spatiul comercial este situat la parterul unui bloc si masoara o suprafata construita de 78 mp, iar suprafata utila 65 mp. Spatiul este compus din o incapere foarte spatioasa de 62 mp dispunand de vitrina si acces direct din strada si grup sanitar. Incalzirea este asigurata de la termoficare. Spatiul este pretabil pentru diferite tipuri de activitati comerciale, magazine, agentie de turism, birouri, patiserie, cabinet notarial, etc. Spatiul este situat pe Bulevardul Dacia in apropiere de intersectia cu Transilvaniei, statie de autobuz, tramvai, etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 72000 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator.
72.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Spatiu comercial , 76 mp
Gaminvest propune spre vanzare spatiu comercial situat pe Bulevardul Dacia, Oradea, Bihor. Spatiul comercial este situat la parterul unui bloc si masoara o suprafata construita de 94 mp, iar suprafata utila 76 mp. Spatiul este complet renovat. Acesta este compus din o incapere foarte spatioasa de 55 mp, dispunand de dubla orientare cu vitrina pe ambele parti, spatiu de depozitare, hol, grup sanitar cu cabina de dus. Spatiul dispune de 2 intrari, una principala cat si una din spate putand fi folosita pentru aprovizionare. Inclazirea este asigurata de la termoficare. Spatiul este pretabil pentru diferite tipuri de activitati comerciale, magazine, alimentatie publica, carmangerie, agentie de turism, birouri, patiserie, magazin de corpuri de iluminat deoarece dispune de inaltimea necesara. Spatiul este situat pe Bulevardul Dacia in apropiere de intersectia cu Transilvaniei, statie de autobuz, tramvai, etc. Pretul de vanzare propus de proprietar 92.000 euro usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator.
92.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Spatiu comercial , an constructie 2003, 740 mp, suprafata teren 1.000 mp
REPREZENTARE EXCLUSIVA , COMISION CUMPARATOR 0% După ce lași în urmă Turnul Alb și amintirile bravilor cavaleri, îți apar în cale semnele citadine ale prezentului modern pentru a te scoate din visare și melancolie. Dintro mare de verde răsare în cale un alt turn, un turn modern și falnic pentru a ne aminti ca ne îndreptăm către perla turismului brașovean și anume Poiana Brașov. Construită în anul 2003 de către un pasionat, un împătimit al turismului cu state vechi în acest domeniu, Pensiunea Warthe reprezinta un refugiu binemeritat pentru turistul din tine dornic de liniște, aer curat, ozonat și priveliști care îți încântă ochiul. Dacă uiți ca ai venit la relaxare și odihnă și vrei să îmbini utilul cu plăcutul îți spun că poți avea de mâine o afacere profitabilă în turism cu un randament brut (yeld) de minim 11 % pentru că se vinde nu numai proprietatea în sine, ci și tot ceea ce ține de buna funcționare a unei pensiuni ce se respectă (mobilier, lenjerie-3 rânduri, aparatură electronică și electrocasnică, etc). Poate fi preluată firma cu toate conturile de pe portalurile de turism, inclusiv rezervările efectuate de turiști. Ratingul pe booking.com este unul excelent de 8,8 !!! Terenul in suprafață de 1000 mp a permis ațât construcția propriuzisă cât și amenajarea unei gradini superbe plină de flori și arbuști ornamentali și a unei parcări îndestulătoare pentru 16 „cai moderni”, parcarea fiind gratuită și supravegheată de 4 camere. Pensiunea Warthe dispusă pe P+3E, are 42 locuri de cazare in 18 camere (12 duble si 6 triple) dotate cu mochetă, mobiler modern, televizor, minifrigider, baie cu duș, terasă și internet wifi și este clasificată cu 3 stele de către Ministerul Turismului. La mansardă sunt amenajate 2 camere mari cu baie si bucatărie ce au in prezent funcțiunea de locuință a proprietarului și care pot fi transformate cu ușurință in 2 camere triple pentru turiști. Dispune deasemenea de holuri largi, recepție, zonă de servire mic dejun, bucatărie si spații de depozitare. Suprafața utilă desfășurată este de 740 mp, suprafața construită desfășurată de 972 mp, amprenta la sol de 223 mp si suprafața totală a teraselor de 135 mp. In 5 minute se poate ajunge pe jos in Centrul Istoric al Brașovului unde avem muzee, restaurante, pub-uri, baruri și zone de recreere din belșug, iar în cca. 7 minute ajungem cu mașina in Poiana Brașov unde avem 8 partii de schi, 2 telecabine, patinoar artificial și multe alte puncte de atracție. Sper ca te-am convins sa mă contactezi telefonic sau pe email pentru detalii suplimentare sau pentru stabilirea unei vizionări a proprietății. Adrian Munteanu, Realtor 0771 432 207 contact@adrian-munteanu.com
1.978.000 EUR neg
Brasov
vanzare
Spatiu comercial , an constructie 1970, 1.260 mp, suprafata teren 3.300 mp
Spatiu birouri, depozit/productie, situat in com. Carcea, la 800 m distanta de magazinul Selgros, platforma Banu Maracine, zona service Eurocar, Euromagnum, Lactag. Suprafata construita 1.260 mp Suprafata teren 3.300 mp Utilitati : apa, canalizare, curent electric, incalzire. Parcari betonate. Usi mobile 5. Destinatie anterioara ; depozit farmaceutic, depozit de carti
390.000 EUR neg
Craiova, Dolj
<<<123>>>3 pagini | 55 anunturi