tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678910>>>35 pagini | 693 anunturi
inchiriat
Casa , 2 camere, 1 baie, decomandat, 65 mp
ESTE SITUATA IN ZONA SPITALUL NR 2-FLORARIE-FARMACIA CATENA PRETABILA BIROU 3 CAMERE( LOCUINTA 2 CAMERE +BUCATARIE )STARE BUNA.CHIRIA 1000 EURO/LUNA NEGOCIABIL
950 EUR neg
CRAIOVA, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 4, 51 mp
DECOMANDAT MOBILAT UTILAT
250 EUR
CRAIOVA, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat , 1 camera, etaj parter, 32 mp
DECOMANDATA MOBILATA UTILATA
250 EUR neg
CRAIOVA, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj parter
DECOMANDAT MOBILAT UTILAT IMPECABIL
300 EUR
CRAIOVA, Dolj
inchiriat
Spatiu industrial
Gaminvest propune spre inchiriere spatiu de productie/depozitare situat in Sanmartin, Bihor. Suprafata utila a spatiului este 50 mp. Spatiul este compus din 2 incaperi pentru productie/depozitare cu intrari separate, dar care se pot uni si un spatiu pentru birou. Spatiul dispune de curent trifazic si apa. Acesta dispune de locuri de parcare si este situat in apropiere de soseaua principala. Spatiul este pretabil pentru un mic atelier de reparatii, productie usoara, vopsitorie, etc. Pret nou de inchiriere propus de proprietar: 190 euro/luna, negociabil. Pret de inchiriere propus de proprietar: 220 euro/luna, usor negociabil.
190 EUR neg
Sanmartin, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , 500 mp
Agentia Gaminvest va propune spre inchiriere, situata in Sanmartin, Oradea, jud. Bihor. Suprafata halei este de 500 mp, iar inaltimea halei este de 5 m si dispune de curent trifazic. Hala este din schelet din beton armat cu peretii din caramida. Dimensiunile halei sunt 20m x 25m x 6m si se preteaza ca si atelier mecanic reparatii masini, productie, service auto sau depozitare. Hala este foarte bine luminata, este o constructie sanatoasa cu acoperis cu azbociment. In hala se afla si 2 birouri in suprafata de 40 mp, o toaleta de serviciu si un vestiar. Hala are acces tir si dispune de locuri de parcare. Accesul este facil, avand in apropiere drumul principal. Pret nou de inchiriere propus de proprietar: 1000 euro/luna, negociabil. Pretul propus de proprietar este de 1200 euro/luna, negociabil.
1.000 EUR neg
Sanmartin, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , 400 mp, suprafata teren 1.500 mp
Gaminvest propune spre inchiriere hala cu birouri, zona centura Oradea, Bihor, Romania. Hala este noua si are o suprafata utila de 150 mp. Este de tip P+M, avand la parter receptia (show room) cu o suprafata utila de aprox. 70 mp, grup sanitar, spatiu de depozitare (hala) si casa scarii. La etaj sunt amenajate spatii de birouri cu grupuri sanitare cu o suprafata utila de 180 mp compartimentate doua cate doua (pe stanga si pe dreapta). Pe teren se afla si o anexa/spatiu de depozitare de aproximativ 40 mp. Ca utilitati, aceasta dispune de apa, canalizare, curent trifazic, iar incalzirea este pe peleti. Terenul aferent halei are o suprafata de aproximativ 1500 mp, iar inaltimea acesteia este de 3,5 m. Pretul de inchiriere propus de proprietar este de 1200 euro/luna, negociabil.
1.600 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 186 mp
Gaminvest propune spre inchiriere casa de lux cu 4 camere situata in cartierul Grigorescu, Oradea, Bihor. Constructia este noua, din 2016, din caramida si este pe doua nivele: P+E. Casa are o suprafata de 186 mp si este compusa din 4 camere, din care 3 sunt dormitoare, bucatarie, 2 bai, dresing, spatiu de depozitare, garaj. Casa mai are anexa in curte. Curtea are acces auto. Casa se vinde mobilata si utilata. Pret de inchiriere propus de proprietar: 900 euro/luna.
900 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Casa , 7 camere, 2 bai, decomandat, 130 mp, suprafata teren 313 mp
Gaminvest propune spre vanzare casa tip duplex in cartierul Grigorescu, Oradea, Bihor. Casa este de tip P+E cu suprafata utila de 130 mp. Terenul pe care este construita casa are suprafata de 313 mp. Constructia este finalizata in 2018. La parterul casei regasim o bucatarie, 3 camere, o baie si o terasa. Etajul este format din 4 camere, o baie si un balcon. Casa are toate utilitatile, iar confortul termic al acesteia este asigurat de centrala proprie pe gaz. Casa este construita din caramida Poroterm, iar pentru finisarea acesteia s-au folosit materiale de calitate. Pretul nou de vanzare propus de proprietar este de 125 000 euro. Pretul propus de proprietar este de 132 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator.
125.000 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 7, 70 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 3 camere, zona Bulevardul Decebal, Oradea, Bihor. Apartamentul se afla la etajul 7 al unui bloc cu lift si masoara o suprafata utila de 70 mp. Acesta este compus din living spatios cu iesire pe balcon, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai si hol. Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat. Este foarte luminos, orientat pe soare, astfel costurile de intretinere sunt mici. Apartamentul este situat aproape de mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, magazine, piata. Pret de inchiriere propus de proprietar: 300 euro, negociabil.
300 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj 3, 76 mp
Gaminvest va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, in zona Centrala, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 3 din 3 al unei cladiri cu mai multe apartamente. Suprafata construita a apartamentului este 94 mp, iar suprafata utila este 76 mp la care se adauga balconul. Apartamentul este semidecomandat si este impartit astfel: un hol de intrare, un living open space cu bucataria si doua camere spatioase, una din ele cu iesire pe balcon, si baie. Incalzirea apartamentului este asigurata de la termoficare oras. Toate instalatiile electrice si sanitare sunt noi. Dispune de acces auto in curte. Apartamentul este la 5 minute de Piata Unirii si are in proximitate: licee, statii de tramvai, restaurante si centre comerciale. Pret nou de vanzare propus de proprietar: 75000 euro, negociabil. Pret vechi de vanzare propus de proprietar: 78000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
75.000 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 7, 42 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament lux cu 2 camere si terasa, Cartier Iosia, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 7 intr-un bloc cu lift. Acesta este compus din living openspace cu bucataria, dormitor, baie, hol si o terasa foarte spatioasa de 42 mp cu vedere asupra orasului. Apartamentul este foarte frumos amenajat si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Inclazirea casei este asigurata cu apa geotermala, astfel costurile de intretinere fiind mici si dispune de aparat de aer conditionat. Apartamentul este foarte bine pozitionat avand in apropiere centrul comercial Prima Shops, mijloace de transport in comun dar si la 10 minute de centrul orasului. Pret de inchiriere propus de proprietar: 400 euro/luna, usor negociabil.
400 EUR neg
Oradea, Bihor
<<<12345678910>>>35 pagini | 693 anunturi