tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678910>>>33 pagini | 645 anunturi
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj parter, 80 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 3 camere, la curte, zona semicentrala, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata de 80 mp si este compus din 3 camere, bucatarie, hol foarte spatios si baie. Acesta este situat in curte cu inca 3 vecini. Apartamentul se mobileaza si utileaza in functie de nevoile chiriasului. Incalzirea apartamentului este asigurata de la termoficarea orasului. Apartamentul este situat la 5 minute de mers pe jos de Piata Ferdinand, centru, mijloace de transport in comun, magazine, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 250 euro/luna, negociabil.
250 EUR
Oradea, Bihor
inchiriat
Altul
Gaminvest propune spre inchiriere afacere la cheie - Hotel 3*** in Baile 1 Mai, Bihor, Romania. Hotelul este constructie din anul 2018, este de tipul demisol, parter, etaj si mansarda si masoara o suprafata construita de 1796 mp, iar suprafata utila de 1216 mp. Terenul masoara o suprafata de 1400 mp. Imobilul este structurat astfel: Demisolul masoara o suprafata de 549 mp construiti, 293 mp utili. La demisol dispunem de o zona de relaxare, welness & spa, sauna, piscina interioara incalzita, sala de fitness, sala de jocuri, incaperi destinate pentru salina, detox, baie de plante, masaj, tratamente, bai cu dusuri si vestiare, sala de conferinta, spatii de depozitare. Parterul masoara o suprafata construita de 427 mp, suprafata utila de 305 mp. La parter avem zona de receptie, birou, lobby, un restaurant cu o capacitate aproximativ de 100 persoane, bucatarie complet utilata si echipata, conform standardelor si iesire pe o terasa acoperita, superba cu o capacitate de aproximativ 100 de persoane. Etajul si mansarda sunt identice ca si compartimentare, pe fiecare nivel dispunem de o suprafata construita de 410 mp, iar suprafata utila de 309 mp. Pe fiecare nivel dispunem de 10 camere cu baie proprie si balcon, precum si 4 apartamente formate din 2 camere si baie proprie. Hotelul dispune de locuri de parcare pentru oaspeti in curte. Acesta are amenajat casa liftului, proiect si autorizatie pentru montarea liftului. Imobilul se inchiriaza complet utilat, mobilat, echipat complet, contractele cu furnizorii, fiind cunoscut in zona Baile Felix, avand clientela formata. Pentru detalii suplimentare, date financiare, va stam la dispozitie. Hotelul este situat in inima statiunii Baile 1 Mai, fiind in apropiere de Strandul cu valuri din 1 Mai, Strandul din Baile Felix, zona de tratament balnear si apa termala, cunoscut la nivel national si international. Proprietatea este pretabila si pentru amenajarea de complex welness & spa, cabinete medicale, centru de tratament. Pret de inchiriere propus de proprietar: 8000 euro/luna, negociabil.
8.000 EUR neg
Baile 1 Mai, Bihor
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 2, 50 mp
Art imobiliare-.Spre vânzare apartament de 2 camere decomandate, situat im bloc edificat in anii 1986-87, etajul 2/4, zona Unitatii Militare din Cornitoiu. Locuința are o suprafata utila de 49.7 mp si un balcon generos, inchis in termopan marca Qfort, de aproximativ 7 mp! In apartament exista gresie, faianta parchet, usile interioare sunt din aluminiu, foarte rezistente, iar in ansamblu,totul este curat, ordonat, decent.Pentru un plus de spatiu, partea de gatit si mobilierul aferent bucatariei au fost mutate pe balcon, obtinandu-se , deja de la intrare , un spatiu amplu.Investitii ulterioare nu sunt necesare, numai daca doriti sa schimbata ceva. Pe de altă parte, locuința se vinde complet mobilată si utilată, mai putin lcd-urile, masina de spalat si frigiderul. Mobilierul este bine ales , nu este excesiv.
64.900 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Altul
Gaminvest propune spre vanzare Hotel 3*** de vanzare in Baile 1 Mai, Bihor. Hotelul este constructie din anul 2018, este de tipul demisol, parter, etaj si mansarda si masoara o suprafata construita de 1796 mp, iar suprafata utila de 1216 mp. Terenul masoara o suprafata de 1400 mp. Imobilul este structurat astfel: Demisolul masoara o suprafata de 549 mp construiti, 293 mp utili. La demisol dispunem de o zona de relaxare, welness & spa, sauna, piscina interioara incalzita, sala de fitness, sala de jocuri, incaperi destinate pentru salina, detox, baie de plante, masaj, tratamente, bai cu dusuri si vestiare, sala de conferinta, spatii de depozitare. Parterul masoara o suprafata construita de 427 mp, suprafata utila de 305 mp. La parter avem zona de receptie, birou, lobby, un restaurant cu o capacitate aproximativ de 100 persoane, bucatarie complet utilata si echipata, conform standardelor si iesire pe o terasa acoperita, superba cu o capacitate de aproximativ 100 de persoane. Etajul si mansarda sunt identice ca si compartimentare, pe fiecare nivel dispunem de o suprafata construita de 410 mp, iar suprafata utila de 309 mp. Pe fiecare nivel dispunem de 10 camere cu baie proprie si balcon, precum si 4 apartamente formate din 2 camere si baie proprie. Hotelul dispune de locuri de parcare pentru oaspeti in curte. Acesta are amenajat casa liftului, proiect si autorizatie pentru montarea liftului. Imobilul se vinde complet utilat, mobilat, echipat complet, contractele cu furnizorii, fiind cunoscut in zona Baile Felix, avand clientela formata. Pentru detalii suplimentare, date financiare, va stam la dispozitie. Hotelul este situat in inima statiunii Baile 1 Mai, fiind in apropiere de Strandul cu valuri din 1 Mai, Strandul din Baile Felix, zona de tratament balnear si apa termala cunoscut la nivel national si international. Pret de vanzare propus de proprietar: 1 650 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
1.650.000 EUR neg
Baile 1 Mai, Bihor
vanzare
Casa , 4 camere, 3 bai, decomandat, 240 mp, suprafata teren 562 mp, an constructie 2019
Gaminvest propune spre vanzare casa noua in Cartier Grigorescu, Oradea, Bihor. Casa este constructie 2019 din caramida si este de tipul demisol, parter si etaj. Aceasta este situata pe un teren de 562 mp. Casa masoara o suprafata utila 240 mp si este structurata astfel: - demisolul masoara o suprafata de 40 mp si este compus din 2 incaperi, are geamuri si gresie. - parterul este compus dintr-un living foarte spatios cu bucataria si iesire pe terasa, o camera pentru depozitare, spalatorie, hol si baie de serviciu si acces garaj. - etajul este compus din 3 dormitoare, din care unul dispune de baie proprie cu cabina de dus, dresing si iesire pe balcon, o alta baie cu cabina de dus si hol. Curtea este frumos amenajata cu gazon, pomisiori ornamentali, filigorie. Casa este in zona strazii Hack Halasi Gyula, fiind la 5 minute de Universitate, centru, zone comerciale. Pret de vanzare propus de proprietar : 220.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
220.000 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj 2, 35 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, televizor, cablu tv si internet. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, centrala termica si apometre . In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
250 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Spatiu comercial , 295 mp
Agentia imobiliara Gaminvest propune hala cu spatiu de birouri spre vanzare, Calea Borsului, Oradea, Bihor. Imobilul masoara o suprafata utila de 295 mp, fiind compartimentata astfel: spatiu de birouri in suprafata de 95 mp cu grup sanitar, hala in suprafata de 200 mp. Terenul aferent imobilului are o suprafata de aproximativ 2900 mp, iar inaltimea acesteia este de 2,5 m cu posibilitate de inaltare. Exista 2 porti acces persoane pentru birouri si 2 porti acces incarcare descarcare tir in hala. Exista legatura intre spatiile de birouri si hala. Ca utilitati, aceasta dispune de apa, canalizare, curent trifazic pe contor pasant. Exista platforma betonata, acces tir. Imobilul este pretabil pentru mai multe domenii de activitate: productie, depozitare, service auto, firma de curierat, logistica, etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 250.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
250.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj parter, 46 mp
Gaminvest propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona garii, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la parter inalt si masoara o suprafata utila de 46 metri patrati. Acesta este compus dintr-un hol de intrare, o bucatarie, o baie si doua dormitoare. Apartamentul dispune si de o boxa de depozitare. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, avand posibilitatea de parcare in apropiere. Acesta are in vecinatate mijloace de transport in comun, magazine, banci, etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 52.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
52.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 1, 41 mp
Gaminvest propune spre vanzare apartament cu 2 camere, Cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 1 si masoara o suprafata utila de 41 mp. Acesta este semidecomandat si este compus din living foarte spatios, dormitor cu balcon inchis, bucatarie, baie cu geam si hol. Apartamentul este renovat, instalatii schimbate, calorifere, usi noi, parchet lemn masiv, gresie, faianta, etc. Apartamentul se vinde nemobilat, neutilat. Apartamentul este situat la 5 minute de Piata Rogerius, intr-o zona linistita, avand in apropiere scoli, gradinite, parc, mijloace de transport. Pret nou de vanzare: 38.000 euro, negociabil. Pret de vanzare propus de proprietar: 41.000 euro, negociabil.
38.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Spatiu comercial , 36 mp
Agentia Gaminvest va propune spre vanzare in exclusivitate un cabinet stomatologic, situat central in Oradea, zona strazii Avram Iancu, jud. Bihor. Cabinetul stomatologic este complet utilat cu aparatura specifica in perfecta stare de functionare, cu mobilier specific. Cabinetul este structurat astfel: cabinetul propriu zis, baie cu cada si dus pentru medici, are o sala de asteptare pentru pacienti, cu grup sanitar separat si o camera tehnica izolata fonic pentru compresor. Cabinetul a fost autorizat pentru aceasta activitate la toate institutiile (sanitar, CAS, etc.) Incalzirea se realizeaza cu centrala electrica proprie, iar baia este utilata cu boiler. Pret nou de vanzare propus de proprietar : 34.000 euro, negociabil. Pretul propus de proprietar este de 36.000 euro, negociabil.
34.000 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj parter, 63 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere un frumos apartament de 3 camere semidecomandate, situat la parter, in zona Piata Mare, F-uri. Locuinta este complet mobilata si utilata ,are mobilier modern, electrocasnice de ultima generatie si dispune de centrala termica proprie. Dormitorul cel mare are pat matrimonial si sifonier, iar dormitorul cel mic a fost utilizat ca si birou.In living sunt toate facilitatile. Apartamentul este ideal pentru o familie, cuplu sau chiar o persoana care cauta spatiiu generos .
350 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, 105 mp, suprafata teren 353 mp
Art Imobiliare va propune spre vanzare vila desfasurata P+M situata in Bariera Valcii. Locuinta are o suprafata de 105 mp din care 51 mp la parter. Parterul este compus din hol, living, bucatarie, baie si o terasa, iar la mansarda sunt 3 dormitoare generoase si o baie. Vila a fost construita in anul 2009. Terenul aferent are o suprafata totala de 353 mp. Locuinta se vinde la cheie, utilitati complete.
149.900 EUR
Craiova, Dolj
<<<12345678910>>>33 pagini | 645 anunturi