tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678910>>>35 pagini | 691 anunturi
inchiriat
Garsoniera , decomandat , 1 camera, etaj parter, 32 mp
DECOMANDATA MOBILATA UTILATA
250 EUR neg
CRAIOVA, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj parter
DECOMANDAT MOBILAT UTILAT IMPECABIL
300 EUR
CRAIOVA, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj parter, 50 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata nou si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat, televizor, cablu tv si internet. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj 2, 35 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, televizor, cablu tv si internet. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, centrala termica si apometre . In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
240 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 86 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un spatiu comercial in suprafata de 86 mp, open-space, dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet si centrala termica. Spatiul are contorizare individuala la apa, curent si gaz, are doua grupuri sanitare, sistem de alarma si dispune de locuri de parcare! Imobilul este pretabil mai multor activitati, de birou, salon, sala de dans, after-school, etc. In vederea inchirierii se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul care reprezinta 50% din prima luna de chirie!
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj parter, 60 mp
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 1, 50 mp
Str Caracal , vis a vis de fosta fabrica Independenta . Apartamet in bloc nou situat la etaj 1/ 4 mobilat recent renovat , mobilat . Tot confortul pentru o familie
240 EUR neg
craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 272 mp, suprafata teren 600 mp, an constructie 2009
Vila Deosebita-Moderna S+P+1 in suprafata utila de 272 mp.,total 600 mp.cu o deschidere 14 ml.situata intr-o zona Deosebit de linistita Centrala pe strada G-ral Magheru,Mobilata si utilata cu materiale de o calitate superioara ,parchet stejar din lemn masiv,granit,marmura,termopane triplane, baile sunt amenajate cu materiale exclusive din Import ,compusa din: doua garaje, -la subsol este amenajata o sala de fitness - la parter ;living,bucatarie,dormitor,dressing,baie, -etaj doua dormitoare fiecare cu dresiing si baie proprie. Curtea este amenajata cu foiosor inchis cu bar cu incalzire si aer conditionat+grup sanitar, gazon si pomi decorativi. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat.
490.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 1.200 mp
Spatii de birouri in cladire d+p+3,situata Ultracentral,km 0,cu suprafete cuprinse intre 22mp si 78 mp cu posibitatea de open space de pana la minim 350 mp pe nivel. Cladirea dispune de locuri de parcare,contorizare individuala pe fiecare nivel. Imobilul este pretabil: Birouri,policlinica,etc.
220 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 120 mp, suprafata teren 50 mp, an constructie 2008
Casa P+1+M cu o suprafata de 60 mp./ nivel + 2 terase , una in fata casei in suprafata de 21 mp si cea din spate 28 mp+2 locuri de parcare, construita in anul 2008 .Imobilul este dispus astfel, -parter , living,bucatarie, baie , debara si iesire in ambele terase, Etajul 1-3 dormitoare +balcon+baie+hol.Casa se vinde Complet mobilata si utilata si dispune de toate utilitatile inclusiv gaze.Casa face parte dintr-un Triplex si este situata pe strada Garlesti vav Dolplast.pentru poze va rugam accesati www.sudgroupimobiliare.ro
124.990 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 140 mp, suprafata teren 370 mp, an constructie 2019
158.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 70 mp, suprafata teren 300 mp
Spatiu Birouri in suprafata de 70 mp. cu loc de parcare in incinta , situat la demisol inalt cu geamuri, intr-o cladire de birouri , pe strada C.D.Fortunescu ,Ultracentral , dispune de contorizare individuala.Spatiul se va amenaja dupa necesitatea fiecaruia.
650 EUR neg
Craiova, Dolj
<<<12345678910>>>35 pagini | 691 anunturi