tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 32 anunturi
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj 2, 30 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, mobilata nou si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si tv. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc, usa metalica, apometre si aer conditionat. Imobilul este proaspat renovat si se afla la prima inchiriere!!! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
250 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj 1, 48 mp
Amocasa Imobiliare va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata nou si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, repartitoare si aer conditionat. In vederea inchirierei se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% dintr-o luna de chirie!
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj parter, 30 mp
garsoniera mobilata si complet utilata,dispune de aer conditionat,masina de spalat,aragaz,frigider,fier de calcat.toate aceste lucruri sunt noi si nefolosite.aceasta garsoniera se afla la parter aproape de facultatea de drept si de spitalul nr 3.
300 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat bilateral, 1 camera, etaj 5, 45 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata nou si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. Blocul dispune de lift!!! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
270 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj 2, 37 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat, televizor si internet. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, aer conditionat si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
300 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Garsoniera , decomandat , 1 camera, etaj 2, 24 mp
Vind camera de camin,Lapus-Scoala 37,etaj.2/4 cu baie proprie,24 mp,termopan,gresie,faianta,parchet,AC,bloc izolat termic si curat,instalati sanitare si electrice schimbate,pret.25.000 Euro negociabil.
25.000 EUR neg
craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj 4, 40 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si tv. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc, usa metalica si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie! Garsoniera este disponibila incepand cu 1 Februarie 2020!
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj 3, 30 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si tv. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc, usa metalica si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
220 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , comandat , 1 camera, etaj 1, 30 mp
Agentia Tyrex percepe chiriasului un comision de 50% din valoarea unei chirii lunare la semnarea contractului de inchiriere. Alte taxe pot fi percepute de proprietar.
300 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Garsoniera , semidecomandat , 1 camera, etaj parter, 30 mp
Vand garsoniera 30 mp ,parter/4 situata in bloc de garsoniere, in BALS, zona turnuri.Locuinta dispune de usa metalica la intrare, tamplarie pvc cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, centrala proprie.Se vinde mobilata si utilata cu frigider, aragaz, tv , canapea si mobila, Instalatiile sanitare au fost schimbate odata cu renovarea locuintei..Se poate utiliza inclusiv ca spatiu comercial. Ca si investitie,se poate inchiria cu cel putin 100 euro /luna.
17.000 EUR
Bals, Dolj
vanzare
Garsoniera , semidecomandat , 1 camera, etaj 4, 30 mp
semidecomandata lapus 3/8, tel. 0771.384.492.
35.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Garsoniera , 1 camera, etaj 1, 27 mp
semidecomandata craiovita 1/4,,,tel. 0722726619
34.000 EUR
Craiova, Dolj
<<<12>>>2 pagini | 32 anunturi
Cele mai recente anunturi cu garsoniere de vanzare sau inchiriere in Craiova, sunt disponibile pe situl nostru craiovaimobiliare.ro. Aici gasiti anunturi atat de la agentii cat si de la particulari. Cautari frecvente: garsoniera de vanzare in Craiova, garsoniera de inchriat in Craiova, pret garsoniera, garsoniera zona rovine, grasoniera de vanzare in 1 mai, cat costa o garsoniera in Craiova.