tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678910>>>16 pagini | 308 anunturi
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj parter, 46 mp
Gaminvest propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona garii, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la parter inalt si masoara o suprafata utila de 46 metri patrati. Acesta este compus dintr-un hol de intrare, o bucatarie, o baie si doua dormitoare. Apartamentul dispune si de o boxa de depozitare. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, avand posibilitatea de parcare in apropiere. Acesta are in vecinatate mijloace de transport in comun, magazine, banci, etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 52.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
52.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 1, 41 mp
Gaminvest propune spre vanzare apartament cu 2 camere, Cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 1 si masoara o suprafata utila de 41 mp. Acesta este semidecomandat si este compus din living foarte spatios, dormitor cu balcon inchis, bucatarie, baie cu geam si hol. Apartamentul este renovat, instalatii schimbate, calorifere, usi noi, parchet lemn masiv, gresie, faianta, etc. Apartamentul se vinde nemobilat, neutilat. Apartamentul este situat la 5 minute de Piata Rogerius, intr-o zona linistita, avand in apropiere scoli, gradinite, parc, mijloace de transport. Pret nou de vanzare: 38.000 euro, negociabil. Pret de vanzare propus de proprietar: 41.000 euro, negociabil.
38.000 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj parter, 63 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere un frumos apartament de 3 camere semidecomandate, situat la parter, in zona Piata Mare, F-uri. Locuinta este complet mobilata si utilata ,are mobilier modern, electrocasnice de ultima generatie si dispune de centrala termica proprie. Dormitorul cel mare are pat matrimonial si sifonier, iar dormitorul cel mic a fost utilizat ca si birou.In living sunt toate facilitatile. Apartamentul este ideal pentru o familie, cuplu sau chiar o persoana care cauta spatiiu generos .
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 1, 53 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere apartament de 2 camere decomandate, situat la etajul 1/4 zona Win , George Enescu. Locuinta este mobilata frumos,modern, fara a fi incarcata inutil si dispune de canapea -coltar si masa in living impreuna cu un lcd diagonala mare, dressing pe hol, pat matrimonial si comoda in dormitor. Bucataria si baia sunt complet echipate. Blocul este curat, ingrijit.
290 EUR
CRAIOVA, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 4 camere, etaj parter, 92 mp
Art imobiliare- Spre inchiriere apartament de 4 camere decomandate, situat la M-uri , parter , zona Ciuperca.Locuinta se prezinta in conditii foarte bune, este curata , ingrijita, intretinuta . Sunt disponibilie 2 bai iar in vederea optimizarii costurilor exista si centrala termica. Fotografiile sunt elocvente.
500 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 1, 67 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 3 camere decomandate cu 2 bai si balcon la nivelul bucatariei, situat in bloc constructie dupa 1980, D-uri, strada Fagaras.Locuinta se afla la etajul 1/4, are o suprafata utila de 64 mp si totala de 67 mp.Dispune de -usa metalica la intrare, usi interior schimbate, tamplarie pvc cu geam termopan si storuri, gresie , faianta si parchet. Au fost aduse imbunatatiri la nivelul bailor si holului iar parchetul nobil din stejar, prezent in camere si living, a fost conservat foarte bine, prezentandu-se in conditii impecabile. Pentru confort, a fost adaugat si aer conditionat iar electrocasnicele sunt si ele la un nivel corespunzator. Dealtfel, pentru o justificare suplimentara a pretului, apartamentul se va vinde complet mobilat si utilat , cu mici exceptii legate de electrocasnice daca se dori o negociere. Zona buna, vecini buni, bloc bun.
84.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 4 camere, etaj 1, 104 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 4 camere transppofrmat in 3 camere, cu doua bai si doua balcoane incorporate in suprafata utila. Locuinta se afla la etajul 1/7, pe Calea Bucuresti, Piata Mare si are o suprafata de 104 mp. Exista centrala termica si ar conditonat, Deoarece a fost inchiriat mai tot timpul , cu trecerea anilor si fara investitii ulterioare, multe dintre accesoriile ce constituiau elemente de lux, la vremea respectiva, s-au deteriorat, de aceea si pretul. Pentru cei ce se gandesc la o eventuala investitie, se asigura chiriasi, pe minim 3 ani. Justificam oportunitatea prin numarul infim de oferte similare in zona. Din motive de confidentialitate, poze nu sunt disponibile.
123.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 3, 60 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat modern si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 3, 80 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre si aer conditionat. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 7, 65 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat modern si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 4 camere, etaj 3, 100 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 4 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, aer conditionat, apometre si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna, chirie, o luna garantie si comisionul agentiei, reprezentand 50% din prima luna de chirie!
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 3 camere, etaj 3, 75 mp
330 EUR
Craiova, Dolj
<<<12345678910>>>16 pagini | 308 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.