tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<123456789>>>9 pagini | 170 anunturi
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 1, 53 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere apartament de 2 camere decomandate, situat la etajul 1/4 zona Win , George Enescu. Locuinta este mobilata frumos,modern, fara a fi incarcata inutil si dispune de canapea -coltar si masa in living impreuna cu un lcd diagonala mare, dressing pe hol, pat matrimonial si comoda in dormitor. Bucataria si baia sunt complet echipate. Blocul este curat, ingrijit.
290 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, 90 mp
Art Imobiliare- Am spus sa nu postez acest anunt;sa pastrez locuinta in baza de date si , in caz ca vrea cineva un apartament de lux , sa-l propun pe acesta. Insa, nu. Cand vad pe ce cere lumea sute de mii iar potentialii cumparatori spun ca agentiile maresc artificial pretul, m-am hotarat! Deci: 3 camere, etaj intermediar inferior, Toporasi Residence.Suprafata utila 90 mp, 2 balcoane , 2 bai. Mobilier Mobexpert full. Electrocasnice noi ,inclusiv racitor de vinuri, centrala termica, aer conditionat. Loc de parcare inclus.Pretul e cel solicitat, fara artificii.
170.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 2, 64 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 3 camere decomandate cu o singura baie, situat in imobil de tip p+8, etajul 2, Rotonda.Locuinta are o suprafata de 64 mp , iar cadastrul este in lucru.S-au investit bani in amenajare, in sensul ca s-au schimbat gresia, faianta in baie , bucatarie si pe hol, parchetul, in camere si usile.Culorile pe care le observati in fotografii sunt subiective, evident.Pretul este adaptat in functie de toate cele descrise mai sus. Mobila si unele dintre electrocasnice raman. Zona foarte buna, ce permite accesul facil catre centru, Mall, scoli,mijloace de transport.
86.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj parter, 64 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 3 camere semidecomandate, situat la parter intr-un imobil de 4 etaje, construit in 1977. Locuinta are o suprafata utila de 64 mp si dispune de balcon construit de catre propiretar, cu o suprafata medie de 6 mp . Despre apartament , cateva cuvinte/ nu dispune de imbunatatiri. S-a incercat ceva , dar probabil lipsa timpului si-a spus cuvantul, asa ca s-a renuntat la a fi renovat. Cadastrul nu s-a scos inca, el va fi dat in lucru o data ce va exista si un avans pentru cumparare.
73.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 3, 67 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare un distins apartament de 3 camere decomandate, situat la etajul 3/4,in bloc edificat dupa 1986.Initial cu 2 bai, a fost modificat(modificare prinsa in cadastru)dupa dorinta proprietarilor. Locuinta dispune de mobila moderna,in living si in dormitorul mic, ajustata corespunzator,electrocasnice de ultima generatie, aer conditionat si centrala termica. Nu sunt investitii de facut , doar daca nu va place culoarea draperiilor, de exemplu. Este o locuinta moderna, primitoare, calda. Recomandam.
96.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 1, 110 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere 2 apartamente de 3 camere , cu o suprafata utila de 110 mp fiecare, , situate in imobil de tip p+3 , zona Ciuperca, 1 MAI. Locuintele sunt identic mobilate si utilate si dispun de centrala termica si aer conditionat. Suprafata este una generoasa ,cu living de 40 mp , bucatarie deschisa si daining. Disponibile 2 bai. Pretul este fix, Zona este una linistita, cu acces facil catre centru, Stadion, Sala Polivalenta, Spitalul nr 1 , Facultatea de Medicina.
600 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 3, 65 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere un cochet apartament de 2 camere , cu o suprafata utila generoasa, situat pe strada Tudor Vladimirescu, in imobil constructie 2021.Locuinta ete utilata cu lcd , masina de spalat, plita si cuptor ncorporabile, combina frigorifica, centrala termica si aer conditionat. La solicitare, se poate aduce un al doilea lcd . Exsita pat matrimonial si comoda in dormitor iar in hol se gaseste dressingul. La intrare se afla un spatiu de depozitare generos. Va fi livrata , in scurt timp si canapeaua comandata de la Mobexpert. Pnetru a profita de o experienta intima si de spatiul pe care apartamentul le ofera, nu s-a exagerat cu mobilarea excesiva. Se asigura loc de parcare subteran si boxa de depozitare. Locuinta se poate inchiria si in regim hotelier , la pretul de 180 de lei/zi.
550 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj 1, 48 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 2 camere semidecomandate,situat la etajul 1/4, A-uri, zona Paltinis. Locuinta are o suprafata de 46 mp si balcon generos, deschis. In ultimul timp s-a finalizat racordarea individuala la gaze, astfel icat acestea sa nu se mai plateasca la pausal. Cu ocazia asta, in cazul in care doriti, puteti monta si o centrala terica proprie. Locuinta a fost renovata in urma cu mai multi ani dar se prezinta inca in conditii bune , decente.Bucataria trebuie, din perspectiva noastra,modernizata,nefiind finalizata dupa lucrarile de introducere a tevilor de gaz. In rest , casa este primitoare, cu o acuta tendinta familiala. Mobilier corect ales, specific anilor 2000.Acesta ramane in pretul afisat.
63.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj 2, 55 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament semidecomandat, in suprafata de 55 mp, mobilat nou si utilat cu tv-lcd, masina de spalat rufe (8kg), aragaz, cuptor cu microunde, combina frigorifica, cablu tv si internet. Imobilul este dotat cu aer conditionat, apometre si este finisat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet si usa metalica. In vederea inchirierii se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie! Pentru mai multe detalii apelati va rog la numarul de telefon 0787588880! Va multumim!
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat trilateral, 4 camere, etaj parter, 140 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament cu 4 camere, decomandat, nemobilat (se poate mobila la cerere), utilat cu aragaz si masina de spalat vase. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre, usa metalica, aparate de aer conditionat si centrala termica. Imobilul poate fi inchiriat ca locuinta sau ca spatiu de birouri, suprafata fiind destul de generoasa 140 mp (cu cele 3 balcoane spatioase, incluse). Pretul de 500 euro este negociabil in functie de utilitate si perioada. Pentru mai multe detalii va rugam apelati la numarul de telefon 0787588880! Va multumim!
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj 2, 60 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandat, mobilat si utilat cu plita electrica si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre, usa metalica si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat unilateral, 3 camere, etaj 4, 64 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, avand o suprafata utila de 64 mp. Imobilul este situat la etajul 4 al unui bloc format din 4 etaje + pod in vederea mansardarii; este renovat, izolat la interior si finisat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica. Apartamentul este dotat cu rulouri exterioare, separatie de apa, aer conditionat si centrala termica. Pretul de vanzare este 86.000 eu, apartamentul se vinde mobilat si utilat cum se prezinta in poze! Pentru mai multe detalii apelati va rog numarul de telefon afisat 0787588880! Va multumim!
86.000 EUR neg
craiova, Dolj
<<<123456789>>>9 pagini | 170 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.

4 Lucruri Pe Care Trebuie Sa Le Stie Oricine Cauta Sa Cumpere Prima Locuinta

oricine cauta sa cumpere prima locuinta

Cumparare unei prime locuinte este pentru multi supremul act de independenta si responsabilitate financiara pe care il pot face in ziua de azi. Si tocmai pentru ca este prima locuinta nu treabuie sa fie neaparat perfecta. O casa se poate transforma intr-un camin iar orice ideal, mai ales imobiliar, poate fi atins cu timpul. Asta nu inseamna ca pentru a alege o locuinta este de ajuns ca cineva sa caute apartamente sau garsoniere de vanzare Craiova. Cautarea unei locuinte necesita timp si implicare. Nu este recomandat ca cineva care isi cauta prima locuinta sa se arunce cu capul inainte la primul anunt despre asambluri rezidentiale pe care il gaseste. Totul trebuie gandit si calculate inante de a se semna acte si de a se da bani.

Nu Te Grabi Sa Cumperi Ceva Scump, Chiar Daca Ai Banii Necesari

Imobiliarele sunt o investitie. De-a lungul timpului s-a dovedit ca nu sunt neaparat cea mai sigura investitie, dar cum nu poti locuii intr-o casa facuta din lingouri de aur, una din caramizi si ciment iti este suficienta. Dar ca sa alegi casa din caramizi si ciment potrivita, trebuie mai intai sa intelegi cum functioneaza piata imobiliara si sa nu te lasi vrajit numai de zona sau de istoria unei cladiri.

Da, o cladiri interbelica are farmecul ei, dar cu orice farmec vin si o serie de dezavantaje. In primul rand, la o simpla cautare de apartamente de vanzare sau garsoniere de vanzare Craiova vei observa ca, desi poate mai spatioase si compartimentate diferit de cele din ansambluri rezidentiale modern, acestea tind sa aibe nevoie de mai multe imbunatatiri. Fie ca este vorba doar de o simpla varuiala sau de lucrari mai ample cum ar fi schimbari de retele de apa sau curent, locuintele mai vechi vin la pachet cu o serie de alte investitii, pe care mai devreme sau mai tarziu vei fi obligat sa le faci.

Pe de alta parte, farmecul unei cladiri cu o istorie bogata costa. Privilegiul de a locui in aceeasi cladire in care odinioara boierii si anturajele lor organizau seri de poezie sau ceaiuri dansante costa. Este adevarat ca poate putina lume isi permite sa locuiasca intr-o astfel de casa, dar chiar si dintre aceia care isi permit, si mai putini sunt cei care o pot si intretine si eventual aduce la gloria de alta data. Garduri inalte de fier forjat, peluze frumos intretinute, coloane si tot felul de decoratiuni exterioare si interioare sunt intr-adevar simboluri ale unei epoci de mult trecute, care acum isi asteapta cuminti urmatorii proprietari.

Fa O Lista Cu Ce Ar Trebui Sa Ai In Vedere Cand Pleci La Cumparat De Locuinta

Fa O Lista Cu Ce Ar Trebui Sa Ai In Vedere

O locuinta nu ar trebui sa fie doar locul in care te intorci seara de seara pentru a dormii sau acela unde iti tii lucrurile doar pentru a fi toate la un loc. Orice locuinta ar trebui sa indeplineasca o serie de criterii pe care ar fi bine sa ti le stabilesti inainte de a intra pe internet sau a deschide ziarul la sectiunea Craiova imobiliare. Criteriile ti le setezi in functie de cum vrei sa fie acea locuinta, cat estimezi ca vei locui in ea, cum iti vezi viata evoluand in acea perioada si evident in functie de buget.

Spre exemplu, pentru un tanar singur la inceput de drum, care nu are nevoie de foarte mult spatiu, o garsoniera ar putea fi suficient pentru moment. Un alt criteriu pentru el ar putea fi distanta fata de locul de munca sau facultate. Desigur, mijloacele de transport sunt si ele importante. Si nu in ultimul rand magazinele si locurile de petrecere a timpului liber. Uneori e placut sa ai un PUB in cartier si sa nu fi nevoit sa te duci pana in centru pentru a bea o bere dupa serviciu.

Dar ce se intampla cand acel tanar doreste sa isi intemeieze o familie. Deja prioritatile se schimba si odata cu ele si criteriile in functie de care isi va alege locuinta. Poate la inceput garsoniera va fi suficienta, dar cu timpul ea va deveni cam mica pentru doua persoane. Atunci va incepe greaua misiune de a alege dintre multele apartamente de vanzare listate. Odata cu cresterea numarului de camere ar putea creste si pretentiile. Cu doua venituri mai multe zone devin accesibile. Mai mult decat atat, iesitul in PUB dupa serviciu se poate transforma in invitatul prietenilor acasa, lucru care reclama mai mult spatiu, poate chiar si o zona special dedicata acestui lucru. Un balcon nu strica niciodata si de asemnea nici mai mult loc pentru dulapuri si alte spatii de depozitare.

Pretentiile si criteriile cresc exponential odata cu varsta si cu numarul de persoane care traiesc impreuna. Fiecare persoana are nevoie de intimitatea ei si de o serie de conditii pentru a se simtii confortabil. De aceea o garsoniera poate deveni cu timpul un apartament, iar un apartament o casa. Totul tine de ceea ce vrei sa faci in viata. Locuinta ta creste si se dezvolta odata cu tine, dar pentru asta trebuie sa intelegi de ce ai nevoie in fiecare punct al vietii. De aceea nu este indicat sa cumperi o casa cu 8 camere daca locuiesti singur, si nici sa incerci sa inghesui o familie de 4 persoane intr-un apartament de 2 camere.

Aproape Orice Se Poate Modifica

Aproape Orice Se Poate Modifica

Presupunand ca ai gasit o locuinta care indeplineste aproape toate criteriile tale, dar ai rezerve pentru ca usa de la balcon se deschide spre dreapta nu spre stanga, nu iti fa griji. Aproape orice se poate modifica. Daca nu este un zid de rezistenta, se poate darama. Daca nu modifica aspectul exterior in asa fel incat sa afecteze armonia zonei, se poate inlocui. Acestea ar trebui sa fie cele doua idei principale pe care sa te axezi cand gasesti ceva c ear fi perfect daca nu ar fi acel mic ceva care sa strice. Aproape orice poate fi remediat, modificat, alterat, schimbat sau inlocuit.

Oricine cumpara o locuinta, care nu face parte din ansambluri rezidentiale noi, va trebui sa aibe de a face cu ideile fostilor proprietari. Dar acesta este un lucru bun. Asta inseamna ca iti poti pune amprenta asupra acestui spatiu si sa-l transformi asa cum vrei tu. Daca vrei o arcada in locul usii de la dormitor, sau o bucatarie unita cu holul de la intrare, te poti apuca de modificat. Daca vrei toata casa sa fie in concordanta cu principiile Feng Shui , n-ai decat sa incepi sa modifici spatiul asa cum crezi de cuviinta. Desi o fantana arteziana in sufragerie ar putea fi putin cam mult pentru unii, daca asta te face fericit si nu inunzi vecinii, da-i bataie.

Pe de alta parte, cei care cauta apartamente de vanzare in ansambluri imobiliare noi, au ocazia de a negocia macar o parte din finisaje cu dezvoltatorul. Daca viziunea lor este a unui apartament doar in tonuri reci, acum este momentul sa o zica. Acestia au avantajul de a nu trebui sa inceapa un nou santier in casa odata mutati. Desigur, acest lucru poate implica costuri suplimentare si ii poate priva pe unii de experienta unui proiect de home improvement marca proprie, dar fiecare decizie are avantajele si deavanatajele ei.

Pe acest principiu, ca orice poate fi modificat sau inlocuit, s-a dezvoltat in exterior o adevarata industrie imobiliara secundara. Garsoniere, apartamente si chiar case sunt cumparate la preturi mici, restaurate sau renovate si apoi revandute pentru mai multi bani. Astfel, oameni care au avut un simt estetic minim, sau care au dorit pur si simplu sa-si lase amprenta asupra unei locuinte au putut-o face, obtinand uneori si un profit chiar generos.

Oricat Ar Dura, Nu Te Da Batut

Cumpararea unei locuinte poate lua mult timp. Uneori poate semana cu o cursa anevoioasa la deal, in care intampini o serie de obstacole. Uneori poate fi o zona nu tocmai favorabila, alteori pot fi o serie de mici probleme pe care le-ai observat cand ai mers sa vezi spatiul. Indiferent de dificultatile intampinate de-a lungul drumului trebuie sa intelegi ca a cumpara o locuinta nu este la fel de simplu ca a cumpara un sandwich de la magazinul din colt. Chiar si in cazul unui sandwich poti avea preferinte. Poti incerca mai multe sortimente pana cand te decizi care iti place. Ideea e ca nu trebuie sa dezarmezi dupa prima cautare de apartamente de vanzare pe internet.

Fie ca incerci sa gasesti o garsoniera de vanzare pentru un inceput de drum, fie ca doar prospectezi piata de imobiliare Craiova pentru a-ti face o idee generala de ce este disponibil, unde si la ce preturi, important este sa nu te dai batut daca nu gasesti ceeea ce cauti pe prima pagina din Google. Asa cum se zice ca gasirea unui loc de munca este un loc de munca in sine si gasirea unei locuinte trebuie, in primul si primul rand, tratata cu maxima importanta si gandita aproape ca un job in sine.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova