tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<123456>>>6 pagini | 115 anunturi
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 3, 70 mp
3 decomandate rovine 3/4 imbunatatit, , ,tel. 0722726619
80.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat unilateral, 3 camere, etaj 1, 70 mp
3 decomandate brazda,- 3/4, imbunatatit, , tel. 0722726619
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 7, 83,03 mp
82.792 EUR
iasi
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj parter, 74 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 3 camere la casa, zona centrala, Oradea, Bihor. Apartamentul este la casa si este pe un singur nivel cu suprafata construita de 89 mp, iar cea utila de 74 mp. Acesta este alcatuit dintr-un hol generos de intrare care face legatura cu cele 2 dormitoare decomandate si o baie, iar accesul la bucatare se face printr-o alta camera/living. Confortul termic este asigurat de o centrala proprie pe gaz. Apartametul a fost recent renovat si se inchiriaza nemobilat si neutilat, singura exceptie fiind in bucatarie unde se gaseste o masina de spalat si un aragaz, iar la cerere se poate aduce si un pat. Acces auto in curte pentru o singura masina. Apartamentul se afla in zona centrala, la curte comuna (inca o familie) la 2 minute de Magazinul Crisul, precum si mijloace de transport, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 320 euro/luna, usor negociabil.
320 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, 78 mp
Gaminvest ofera spre inchiriere apartament cu 3 camere in blocul Cicero, Oradea, Bihor, Romania. Apartamentul masoara o suprafata utila de 78 mp si este format din: doua dormitoare, living, baie, bucatarie, debara si doua balcoane. Se inchiriaza complet mobilat si utilat. Este foarte aproape de mijloace de transport in comun, piata, supermarketuri, Facultatea de Medicina, etc. Pretul propus de proprietar este de 290 euro, negociabil.
290 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 7, 80 mp
Inchiriez apartament 3 camere decomandat,2 bai,etaj.7 cu lift modern,centrala,AC,terasa,mobilat si utilat modern,curat,liber,perioada lunga,cu contract,pret.400 Euro chiria lunar si 400 Euro garantie.
400 EUR
craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 1, 67 mp
Gaminvest propune spre vanzare apartament cu 3 camere, Cartier Iosia, Oradea, Bihor. Apartamentul este de tip PB mare, decomandat si este situat la etajul 1. Suprafata utila a apartamentului este de 67 mp. Acesta este compus din living cu iesire pe un balcon inchis, 2 dormitoare, bucatarie foarte spatioasa, baie de serviciu, baie cu cada si geam, hol. Apartamentul este foarte bine compartimentat, orientat spre curte, zona linistita si dispune de gresie, faianta, parchet din lemn de stejar, etc. Apartamentul dispune de loc de parcare de domiciliu. Acesta este situat in cartier Iosia, in zona strazii Mestesugarilor, aproape de mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, banci, magazine, etc. Pret nou de vanzare: 58.500 euro. Pret de vanzare propus de proprietar : 62.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
58.500 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 6, 64 mp
Agentia Gaminvest propune spre vanzare un apartament cu 3 camere in Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 6 al unui bloc cu 8 etaje. Apartamentul este decomandat si are 64 mp utili. Acesta este repartizat astfel: hol la intrare cu o debara, o bucatarie, un living, doua dormitoare si o baie. Apartamentul se vinde cu bucataria utilata si mobilata modern cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde. Apartamentul are usa de intrare de inalta siguranta, geamuri termopan, vedere spre curtea interioara. Este renovat in anul 2019. Acesta este situat in apropierea statiilor de tramvai, in zona Bulevardului Dacia, aproape de supermarket, de scoli si gradinite. Pret nou propus de proprietar este de: 56 000 euro,negociabil. Pret vechi propus de proprietar este de: 60 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
56.000 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj parter, 68 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 3 camere la casa, zona centrala, Oradea, Bihor. Suprafata construita este de 86 mp iar cea utila de 68 mp. Apartamentul este la casa si este de tipul parter + mansarda. Acesta este compartimentat astfel: la parter regasim un living, bucataria, o baie, hol, iar la mansarda, doua dormitoare decomandate. Acesta detine o terasa imprejmuita in spate si se inchiriaza mobilat si utilat. Confortul termic este asigurat de o centrala proprie pe gaz. Apartamentul se afla in zona centrala, la curte comuna si este situat in zona strazii Cuza Voda, la 5 minute de centrul orasului, mijloace de transport in comun, magazine, scoli, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 300 euro/luna, negociabil.
300 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj 1, 54 mp
Oferim spre vanzare apartament cu 3 camere in cartierul brazda lui novac vizavi de brd .Imobilul detine 2 dormitoare, baie, bucatarie, camera de zi , balcon inchis. Finisaje decente, se poate amenaja dupa propriul gust.
58.000 EUR neg
craiova , Dolj
vanzare
Apartament , decomandat unilateral, 3 camere, etaj 2, 56 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 3 camere decomandate, situat la etajul 2/4 in bloc edificat dupa 1985, O-uri, Spaniei. Locuinta are o suprafata utila de 56 mp si 2 balcone generoase, unul la nivelul sufrageriei iar celalalt dintr-un dormitor,ambele avand o suprafata totala de 8 mp. Investitii au fost facute in sensul ca au fost schimbate usile de interior , parchetul , gresia , faianta, tamplaria pvc . Exista centrala termica de apartament si aer conditionat. In pret sunt incluse mobila de la bucatarie dressingul de pe hol si cuierul . Este un apartament curat, decent, intretinut corect situat intr-o arie buna. Pretul se incadreaza in oferta zonei.
78.900 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj 1, 54 mp
Oferim spre vanzare apartament deosebit cu 3 camere in cartierul craiovita sc 33 spatios cu balcon inchis -- ideal pentru o familie tanara
51.000 EUR neg
Craiova, Dolj
<<<123456>>>6 pagini | 115 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.