tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<123>>>3 pagini | 46 anunturi
vanzare
Casa , 7 camere, 2 bai, decomandat, 220 mp, suprafata teren 188 mp, an constructie 1996
Oferta vanzare imobil situat in localitatea Sacele zona Turches , constructie realizata in jurul anilor 1995-1996 pe un teren in suprafata de cca 190 mp . Constructia a fost conceputa pentru 2 familii , avand aceiasi compartimentare la parter si la etaj . Casa este compartimentata in 2 apartamente individuale ,unul pe fiecare nivel, cu intrari separate . Fiecare nivel are 2 camere,baie,bucatarie,debara,hol . Casa poate fi folosita pentru diferite scopuri: personal ( de locuit) ori pentru investitie ( profesional care poate fi locuita sus si sa aiba un office la parter, sau pentru firma cu birouri sus si jos, variante). Date generale despre imobil: -teren cu suprafata de 188 mp. -suprafata utila desfasurata demisol ;parter si etaj cca 220 mp . -constructie 1996 -regimul constructiei D + P+ 1 -inaltimea constructiei cca.11,55 m -numar de incaperi 7 *demisol : hol circulatie /doua camere/camera tehnica *parter : doua camere / hol acces / bucatarie / grup sanitar *etaj 1: doua camere / hol acces / bucatarie / grup sanitar / spatiu depozitare *pod : -suprafata construita cca. 90 mp./nivel -suprafata desfasurata cca.220 mp. -dependinte :casa scarii, Alcatuire constructiva: -zidarie boltari beton pereti exteriori -tamplarie interioara /exterioara lemn -compartimentare interioara usoara -acoperis din tigla Finisaje interioare medii -pereti:gletuire/lavabil -grupuri sanitare:faianta/gresie -pardoseli : dusumea /parchet -scara esterioara lemn Instalatti: -instalatii electrice de iluminat si prize 220 V; separare contorizata -instalatii sanitare interioare -instalatia de incalzire centrala pe gaz -centrala pe gaz +boiler Suprafata exterioara a casei- dotari/amenajari: -teren cca. 100 mp. -curte placata cu pavele -colectare apa pluviala /racordare la canalizare -delimitarea suprafetei private fata de vecini prin gard . -iluminat exterior Proprietatea se vinde la pretul de 94000 euro , disponibilitate eliberare maxim 2 saptamani
94.000 EUR
Sacele, Brasov
inchiriat
Casa , 10 camere, 3 bai, 220 mp, suprafata teren 1.000 mp
Casa cu o arhitectura deosebita, intr-o locatie linistita, situata pe strada Bariera Valcii, in apropiere de CET Craiova. Casa este structurata pe parter si mansarda, avand o suprafata utila de 220 mp, astfel: - la parter exista un hol/living spatios de 35 mp, cu 4 camere si 2 bai, - la mansarda sunt 6 camere mari si o baie. Accesul pe fiecare nivel se face individual. Incalzirea casei se face cu centrala termica pe gaze. Pe terenul de 1000 mp, se mai afla o hala/depozit in suprafata de 51 mp, compartimentat in 2 incaperi si o baie. Depozitul este construit din izopan pe structura metalica, cu fundatie. Casa este ideala atat pentru un sediu de firma, cat si pentru locuinta.
800 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 89 mp, suprafata teren 1.300 mp, an constructie 1948
Casa situata in com. Virtop, pe strada principala. Casa este compusa din 4 camere si bucatarie, avand o suprafata utila de 89 mp si o suprafata construita(amprenta) de 93 mp, construita in anul 1948 din cranturi. Suprafata totala a terenului este de 1300 mp.
Virtop, Dolj
inchiriat
Casa , 4 camere, 3 bai, 150 mp
Casa situata pe strada Bibescu, in zona Ciuperca, compusa din parter si etaj. Configuratia casei este urmatoarea - la parter exista un open space si baie, in suprafata de cca 70 mp, cu acces individual fata de restul casei. - la etaj, spatiul este compartimentat in doua, cu baie si o terasa generoasa inchisa cu tamplarie cu geam termopan, existand posibilitatea amenajarii unui birou. Tot la etaj mai exista si o garsoniera, complet mobilata si utilata. Imobilul se poate inchiria si individual, astfel, parterul se poate inchiria cu 400 euro/luna, iar etajul(cu garsoniera), se poate inchiria cu 350 euro/luna. Casa este pretabila pentru birouri, activitati comerciale deoarece are vad stradal sau de locuit.
750 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Casa , 2 camere, 1 baie
Casa situata in zona Ciuperca, pe strada Bibescu. Casa este amplasata pe parter si este compusa din 2 camere cu baie si bucatarie. Casa este complet mobilata si utilata. Incalzirea casei se face cu centrala termica. Casa este ideala atat pentru locuit cat si pentru desfasurarea unei activitati de birou.
200 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 7 camere, 3 bai, 350 mp, suprafata teren 274 mp, an constructie 1940
EXCLUSIVITATE! Casa situata in apropiere de politia rutiera(Campia Islaz). Locatia imobilului este una linistita si foarte aproape de zona centrala a orasului. Casa este compusa din subsol+parter+etaj+mansarda. Casa este construita in anul 1940, din caramida, este acoperita cu tigla si tabla si a fost renovata in totalitate, izolata interior si exterior, consolidata, schimbata instalatia electrica, etc. Configuratia casei este urmatoarea: - la subsol exista o camara, camera tehnica( spalatoria) si o camera, - la parter exista o sufragerie, birou, dinning, bucatarie si 2 bai, - la etaj exista un living spatios, 2 dormitoare(din care unul are iesire pe terasa), baie - mansarda este open space. Casa este foarte bine impartita si este ideala pentru o familie.
320.000 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Casa , 6 camere, 5 bai, decomandat, 200 mp, an constructie 2006
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere o vila formata din parter, etaj 1 si etaj 2. Imobilul are o suprafata de 200 mp si se desfasoara astfel : la parter gasim un living, o bucatarie, o baie, un hol si o a doua camera, la etajul 1 sunt doua camere fiecare cu baie proprie, un hol si o terasa acoperita iar la etajul doi sunt de asemenea doua camere cu baie proprie si un hol. Vila este mobilata si utilata, dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc si parchet, aparate de aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se percepe o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de inchiriere!
1.500 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Casa , 2 camere, 1 baie, 50 mp
Apartamentul este situat pe strada Bibescu, in apropiere de Ciuperca. Apartamentul este amplasat la etajul 1 al unei case compuse din P+2. Este compus din 2 camere, bucatarie+ zona de servit masa si baie. Apartamentul este complet mobilat si utilat. Incalzirea se face cu centrala termica.
270 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 115 mp, suprafata teren 407 mp, an constructie 2020
Casa 4 camere, spate Selgros, gata de mutat!!! Bun venit in cartierul cu cea mai mare si rapida dezvoltare din periferia municipiului Craiova. Va propun spre achizitie o casa superba din toate punctele de vedere, incepand de la materiale de constructie (pe care o sa le detaliez mai jos), amplasarea in zona linistita cu vecini de calitate, asfalt, utilitati si nu in ultimul rand finisaje de calitate. Imaginati-va ca sunteti la volanul masinii personale si daca nu va opriti la Selgros pentru cumparaturi, atunci virati imediat dreapta pe drumul asfaltat (strada Teilor) si la 800m intrati pe strada privata asfaltata cu accesul prevazut cu bariera si la a 3-a cladire va puteti parca masina acasa . Asadar, sa trecem la ce va intereseaza cel mai mult…date tehnice: Locatie: spate Selgros, str Vulturilor An de constructie : 2020 Compartimentare: living,dining open space, 3 dormitoare, 2bai, o camera tehnica din care se face accesul in pod. Am uitat sa va spun ca la aceasta casa este si placa turnata la pod. Este construita din BCA de 30 cm si izolata cu polistiren de 10 cm, are o suprafata construita (doar pe parter) de 157 mp. Terenul in proprietate este de 407 mp plus 97 mp cota indiviza din strada asfaltata. Ca si punct "forte" la finisari mentionez: - Geam termopan Win tripan cu 7 camere - Usi la interior albe Porta Doors - Acoperis tabla Bilka (negru mat) - Tencuiala decorativa Kober cu fibre de carbon - Centrala termica pe gaz in condesatie cu instalatie de butelii GPL - Incalzire in pardoseala in toata casa cu sistem de automatizare pe fiecare camera - Parchet laminat - Curent trifazic si monofazic - Apa curenta de la retea - Fosa septica - Curtea amenajata cu gazon si alei betonate, iar in spatele casei va puteti petrece timpul intr-o terasa acoperita cu iesire din dining Casa se poate vinde si mobilata, dar, asta vom discuam la fata locului. Va astept la vizionare!
140.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, 70 mp, suprafata teren 250 mp, an constructie 2020
Casa noua la pret de apartament In contextual actual, tinand cont de efectele cauzate de pandemie, pentru multi dintre noi, izolarea sau carantina, devine un complex major existential, in special cand e vorba si de un copil, care cu greu poti sa-l convingi sa stea inchis intr-un apartament. O propunere pentru cei ce se confrunta cu aceasta situatie este acest imobil (o casa cu teren) la pret de apartament. Asadar, vorbim de o casa construita in 2020, din BCA, este izolata, acoperita cu tabla, finisata complet, cu curte de 250mp,amenajata cu pavele, gazon, system de irigatie si iluminat. Avand amprenta la sol de 87mp, cu suprafata utila de 70mp, se compune din bucatarie open space cu livingul, doua dormitoare, hol si baie.
80.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 12 camere, 3 bai, decomandat, 420 mp, suprafata teren 1.000 mp, an constructie 2004
D+P+E+M, la strada principala Craiova- Bucuresti Oportunitate pentru cei ce vor sa investeasca intr-o afacere! Spunem asta, deoarece locatia, pozitia, cat si suprafata construita (mai mult de 500 mp), poate constitui obiectul unei afaceri in domeniul turistic (motel, pensiune), sanitar (policlinica,camin pentru seniori), educatie (gradinita, scoala, after school), comert, birouri, sau chiar si pentru locuinta. Construita dupa 2000, din beton si BCA, acoperita cu tigla, este structurata pe demisol, parter, etaj si mansarda, pe o amprenta de 164mp, din cei 1000mp de teren cu front stradal de 15m. Zona este buna, avand toate utilitatile, casa fiind situata chiar la strada principala Craiova-Bucuresti, vis-à-vis de Mob Confort,o zona foarte dezvoltata. Demisolul este compus din bucatarie, baie, sala, magazine, debara si pivnita, la parter avem living, bucatarie, baie, dormitor ,casa scarii si 2 terase, la etaj sufragerie, hol, trei dormitoare si baie, iar la mansarda trei incaperi. Dotata cu centrala proprie pe gaz, camerele pardosite cu parchet, iar dependintele, bucatariile si baile cu gresie, tocarie din lemn, ofera un confort optim pentru ce doriti sa intreprindeti in faza initiala, restul depinde de dumneavoastra.
350.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 1 camera, 120 mp, suprafata teren 300 mp
Vand casa p+1 in suprafa de cca 120 mp si curte 300 mp Parter: Hol, camera tehnica/ wc de servici, camara, bucatarie mobilata si utilata, living si terasa acoperita de cca 18 mp Etaj: Doua dormitoare cu baie mare Dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing Pod pt depozitare Casa dispune de toate utilitatile si finisaje superioare Gresie/ faianta Marazzi Parchet si plinta Egger Obiecte sanitare Delta Design , ideal standard etc Centrala Ariston one Usi interior Pinum Masina de spalat vase si electocasnice Gorenje Doua locuri de parcare in curte Casa este lipita la calcan Intre cele doua case este un perete de Cca 70 cm Casa este locuibila
1 EUR
Domnesti, Ilfov
vanzare
Casa , 5 camere, 2 bai, decomandat, 180 mp, suprafata teren 285 mp, an constructie 2020
Proprietate formata din teren in suprafata de 285 mp si casa cu regim de inaltime P+E cu suprafata utila de 180 mp. Compartimenarile interioare, parter living, bucatarie, baie si dormitor si etaj 3 dormitoare cu baie si dressing. Casa este construita in 2020 termoizolata,finisata cu vopsea decorativa, tamplarie PVC Salamander, iar in interior este la "alb" cu incalzire in pardoseala, tablou electric pe fiecare nivel, scari interioare finisate cu granit. Constructia este solida din BCA, tavane finisate cu rigips si vata minerala, acoperis Bilka. Racord la energie electrica, apa, gaze si canalizare.
295.000 EUR neg
Craiova, Dolj
<<<123>>>3 pagini | 46 anunturi
Cautari frecvente: casa de vanzare Craiova, casa centrala Craiova, casa de inchiriat, casa noua de vanzare in Craiova, casa zona Ford, Selgros, casa de vanzare zona Damila, casa nou construita, casa zona buna in Craiova, casa la cheie in Craiova. Poti verifica zilnic anunturile actualizate din aceasta categorie.

Ce Trebuie Sa Stie Oricine Cand Cauta Case De Vanzare Craiova?

Ce trebuie sa stie oricine isi cumpara o casa

Decizia de a cumpara o casa este una foarte importanta care trebuie tratata cu maxima seriozitate, mai ales daca aceasta este prima aventura pe piata de imobiliare. Pe langa gusturile fiecaruia in ceea ce priveste designul, trebuiesc avute in vedere si aspect precum zona in care se afla casa. Asta deoarece zona poate determina daca imobilul se va aprecia sau deprecia in timp. Nu este de ajuns doar cautarea pe internet, fie si pe site-uri de specialitate, de case de vanzare Craiova. Un alt lucru foarte important in momentul cumpararii unei case este trendul din piata. Daca in piata este un puternic trend care impinge lumea spre investitii mari, atunci s-ar putea sa nu fie momentul potrivit pentru o astfel de achizitie. De preferat in astfel de momente este asteptarea pentru a evita spargerea unei potentiale bule imobiliare aparute artificial. In orice caz, case se gasesc si se vor gasi mereu. Important este sa alegi ceea ce ti se potriveste nu doar din punct de vedere financiar, dar si al potentialului ca si investitie.

Case De Vanzare Craiova - Cum Alegi Casa Potrivita?

Cum Alegi Casa Potrivita

In cazul unei case de vanzare Craiova este foarte precaut din partea oricui consultarea unui expert in Craiova imobiliare. Fie ca este un prieten sau un simplu agent angajat al unei firme de profil, o consultare cu un astfel de expert te va ajuta in ati defini prioritatile in ceea ce priveste alegerea unei case. Presupunand ca este prima investitie de aceasta marime pe care o faci, preferabil ar fi sa nu te hazardezi in a cumpara ceva foarte scump doar pentru ca iti permiti. Important este gasirea unui imobil care sa iti satisfaca toate conditiile. Principalul motiv pentru care cineva cumpara o casa este nevoia de spatiu. Fie ca are deja sau doreste intemeierea unei familii, o casa este pasul logic pentru oricine care vrea sa ofere fiecarui membru al familiei sale spatiul intim necesar. Astfel, primul criteriu in alegerea unei case ar trebui sa fie numarul de persoane care vor locui in aceasta.

Un alt sfat important pe care agentii imobiliari il dau este acela de a se alege o casa care sa raspunda nevoilor tuturor locatarilor. Poate nu toate persoanele care vor locui in casa respectiva sunt angajati. Poate unii merg inca la scoala. Atunci s-ar impune ca imobilul sa fie accesibil tuturor membrilor familiei. Sa fie situate la o distanta acceptabila atat de serviciul unora cat si de scoala altora. Acest lucru este important deoarece in acest fel membrii familiei sunt indepedenti, putandu-se descurca fara a fi neaparat legati fie de masina familiei sau de alte mijloace de transport. In acest fel casa devine un spatiu central in viata fiecaruia indepenedent de alte activitati cotidiene.

Poate cel mai important aspect de luat in calcul cand se cauta anunturi imobiliare pentru case de vanzare Craiova este pretul . Pretul unei case este stabilit in functie de multi factori. Cel mai important dintre acestia ar fi zona. O zona buna este de obicei argumentul cel mai puternic al unui vanzator. Pe langa zona sunt importante si numarul de camere, suprafata totala a casei si dotarile acesteia. Unii vor dori sa gaseasca case la rosu, pentru a le termina si compartimenta asa cum vor considera ei cel mai bine la momentul respective. Cei care insa nu dispun de bani pentru un astfel de proiect, sau nu vor sa piarda timpul, vor opta pentru o casa la cheie. Astfel, desi poate nu vor putea avea un cuvant de spus asupra tuturor finisajelor, se vor putea muta mult mai repede in casa nou cumparata si se vor putea ocupa de amenajarea si dotarea ei.

Pentru cei care opteaza pentru a doua varianta exista alte doua optiuni: casa veche sau noua? Asa cum exista ansambluri rezidentiale compuse din blocuri de apartamente, cu diferite facilitate precum spatii comune, parcari subterane, etc. asa s-au dezvoltat si ansambluri de case. Acestea se bazeaza de obicei pe implementarea unui anumit design si repetarea acestuia. Clientul poate avea desigur sugestii in ceea ce priveste compartimentarea pe alocuri sau finisajele, dar in mare parte casele sunt facute dupa acelasi model. Pentru cei care cauta ceva unic, exista intotdeauna casele vechi. Acestea au avantajul de a fi de cele mai multe ori mult mai aproape de centrul orasului decat cele nou construite si de a avea o compartimentare si dotari complet diferite de cele noi. In cazul acestora pot exista probleme privind instalatiile si felul in care acestea au fost intretinute de-a lungul anilor, dar cu ajutorul unor firme specializate si aceste probleme pot fi rezolvate.

La Ce Trebuie Sa Fi Atent Cand Cumperi O Casa Veche?

Cum Alegi Casa Potrivita

La cumpararea unui imobil de o anumita varsta exista intotdeauna riscul de a exista problem pe care initial sa nu le vezi. De aceea este important ca inainte de a cumpara o casa de vanzare sa ii faci o inspectie riguroasa, alaturi de un expert pe cat posibil. Exista multe elemente de care trebuie tinut cont la vizitarea unei case de vanzare Craiova. Nu poti stii totul despre ea doar din anunturi imobiliare gasite online. Insa aceste elemente nu sunt ceva standard. Acestea depind de stilul in care a fost construita casa, perioada constructiei, renovari succesive si multe altele. Exista cateva puncte cheie care trebuiesc inspectate la orice casa pentru ati putea face o idee generala despre cat de bine intretinuta a fost de-a lungul timpului:

1. Acoperisul. Acoperisul unei case, si cu atat mai mult structura de lemn de sub acesta, spun multe despre cat de sigura este constructia. Pentru a va convinge de acest lucru cel mai bine este sa mergeti sa inspectati personal acea structura. Expertii recomanda urmarirea unor semen precum tiglele inlocuite, daca lemnaria a fost afectata de intemperii, daca feroneria este in stare buna si alte aspect structurale. Este important ca aceasta inspectie sa fie cat mai riguroasa deoarece un acoperis bine intretinut inseamna o casa sigura. In plus, refacerea unui acoperis cu probleme este o sarcina care necesita timp si foarte multi bani.

2. Fundatia casei. O vizita de jur imprejurul casei si in subsolul acesteia ar trebui sa fie indeajuns pentru ca cineva cu un ochi format sa poata spune daca fundatia casei prezinta siguranta sau nu. In acest caz se urmaresc semne de infiltarre a apei, de lasare a unei parti a casei sau de tensiune asupra peretilor exterior. Daca unul sau mai multe dintre aceste semne este prezent asta de obicei anunta renovari costisitoare si de durata. Ce este mai grav este ca uneori nici in urma unor astfel de renovari nu exista garantia ca problema a fost rezolvata de tot sau ca nu va mai aparea.

3. Semne de mucegai. O mare problema a unei case de vanzare Craiova vechi este mucegaiul. Acesta se formeaza de obicei in spatii prost ventilate si umede. Peretii bucatariilor sau a bailor sunt primii predispusi la astfel de probleme. In cazul in care exista urme de apa uscate pe pereti sau tavan de obicei acela este semnul distinctive al unei potentiale infestari cu mucegai. Mucegaiul se poate combate dar si acesta este un process foarte lung si foarte costisitor, fara rezultate garantate.

4. Izolarea. Una dintre problemele pe care multe case vechi o au este izolarea. Desi exista unele care au fost concepute de la inceput cu pereti grosi, care nu au mai necesitat un strat suplimentar de izolatie, multe altele s-au dovedit a fi ineficiente din punct de vedere termic din cauza lipsei izolatiei sau a unei izolatii prost facute. In cazul in care cineva sesizeaza o astfel de problema la o casa pe care ar dori sa o cumpere ar trebui sa stie ca o izolatie proasta sau inexistenta poate duce la mult mai multe decat o factura mare la incalzire. O izolatie proasta risca sa nu lase peretele sa respire, nerealizandu-se schimbul termic astfel ducand la craparea tencuielii. De asemnea, in cazul in care izolatia nu a fost facuta correct, exista riscul aparitiei mucegaiului si a infiltratiilor de umezeala la nivelul peretilor. Desi repararea unei izolatii este relativ usoara, si aceasta necesita timp si bani.

O casa, indiferent de varsta sau de design, este o investitie serioasa care ar trebui tratata ca atare. Sunt multe anunturi imobiliare pentru case de vanzare Craiova pe foarte multe site-uri de specialitate. Important este ca cel care cauta sa nu se lase furat de un pret prea bun pentru a fi adevarat sau de fotografii frumos incadrate. Astfel de oferte imobiliare de obicei ascund altceva. Cea mai sigura abordare a unei astfel de achizitii este consultarea unui expert in imobiliare care sa te poata sfatui, luand in considerare toate criteriile tale, care ar fi cea mai potrivita solutie pentru tine. Chiar daca o casa care sa indeplineasca toate cerintele tale nu exista inca nu trebuie sa renunti la a o cauta. Mai devreme sau mi tarziu toata lumea va gasi acea casa care cu timpul o va putea transforma in caminul perfect pentru el si familia lui.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova