Agentia imobiliara HABITAS IMOBILIARE
HABITAS IMOBILIARE Afaceri cu confort
Acasa Cautare Adaugare oferta Adaugare cerere Contact
Oferte vanzare (0)
  Apartamente (0)
     o camera (0)
     2 camere (0)
     3 camere (0)
     4 camere (0)
     5+ camere (0)
  Garsoniere (0)
  Case (0)
  Vile (0)
  Terenuri (0)
  Birouri (0)
  Spatii comerciale (0)
  Spatii industriale (0)
  Spatii productie (0)
  Spatii depozitare (0)
  Ferme (0)
  Altele (0)
Oferte inchiriere (0)
 Apartamente (0)
     o camera (0)
     2 camere (0)
     3 camere (0)
     4 camere (0)
     5+ camere (0)
 Garsoniere (0)
 Case (0)
 Vile (0)
 Terenuri (0)
Birouri (0)
Spatii comerciale (0)
Spatii industriale (0)
Spatii productie (0)
Spatii depozitare (0)
Ferme (0)
 Altele (0)
 

Metropolis Imobiliare, de-a lungul celor 5 ani de experienţă acumulată în domeniul imobiliar a crescut datorită muncii prestate cu profesionalism şi seriozitate. Pe o piaţă supraaglomerată, Metropolis şi-a construit sistematic notorietatea în branşă. Parcurgerea primilor paşi, de construire a agenţiei ca un partener de afaceri demn de încredere, a fost îndeplinită cu succes.

S-a ajuns la momentul în care cei care conducea destinul firmei trebuiau să puncteze o nouă etapă în dezvoltarea agenţiei. Cu un renume solid pe piaţă în spatele căruia era de fapt era munca unei echipe de profesionişti, Metropolis a conştientizat că se impune o revigorare a identităţii, atât vizuale, cât şi verbale. Studiile de piaţă confirmau că denumirea de Metropolis şi-a atins limitele, cu atât mai mult cât această denumire a fost adoptată de multe alte produse sau firme. Cu riscul minor de a crea pentru o scurtă perioadă de timp o doză mică de confuzie în rândul partenerilor agenţiei, fie ei persoane fizice sau juridice, s-a decis o translaţie către o altă denumire şi mai mult decât atât, s-a adoptat un slogan de companie. Prin apelul la specialişti în branding s-a conturat o nouă identitate pentru o poziţionare solidă a agenţiei pe piaţa de imobiliare şi pentru a oferi noi şi largi perspective de dezvoltare.

În primă instanţă s-a dorit o nouă denumire pentru agenţie, care în primul rând să facă o diferenţiere faţă de competitori, să conţină un potenţial de dezvoltare ca “brand-name”, să fie funcţional şi descriptiv în acelaşi timp. Efortul creativ de generare a unui astfel de nume s-a concretizat în denumirea de : HABITAS. Numele este destul de tehnic şi de “cald”, derivat fiind din “habitat”, sugerează exact spaţiul locativ, locuibil şi în plus prezintă avantajul de a accepta cuvântul complementar de “imobiliare”. Odată acceptat şi adoptat acest nume s-a trecut la construcţia unui slogan de companie, care în final s-a concretizat în: “AFACERI CU CONFORT”. Sloganul respectă valorile promovate de agenţia imobiliară: nu promite luna de pe cer, nu scoate toate cele 99 de pete, în schimb te ajută în domeniul imobiliar prin mecanisme specifice: informaţie la zi, oameni specializaţi şi bine pregătiţi. Recunoscând clientul ca o valoare adăugată companiei, agenţia şi-a construit o strategie de brand care ţine cont de aceasta şi care în primă instanţă specifică faptul că denumirile de METROPOLIS şi de HABITAS vor coabita pe parcursul unei perioade determinate de timp, în care prin mijloace de comunicare şi publicitate specifice se va promova trecerea la noua denumire şi adoptarea noului slogan.

Sperând la o nouă etapă de succes din viaţa agenţiei, HABITAS (METROPOLIS) promite aceleaşi servicii profesioniste şi de calitate tuturor clienţilor săi!


Comision vanzare: 2%+tva • Comision inchiriere: 50%+TVA
HABITAS IMOBILIARE, Calea Turzii nr. 34, ap. 3, CLUJ-NAPOCA,
Tel: 0264-598859, Mobil: 0743-590059,0726-590059, Fax: 0264406166, E-mail: office@habitas.ro
Contact: HOSSZU IOAN, Tel: 0264598859, E-mail: office@habitas.ro
Site: http://www.habitas.ro
Powered by Muse Imobiliare