tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345>>>5 pagini | 84 anunturi
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 3, 52 mp
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in cartierul Rovine - Bld. Nicolae Iorga, intr-unul dintre cele mai bune complexe de blocuri din zona, construit in anul 1989. Apartamentul, aflat la etajul 3, este renovat, avand tocaria interioara si exterioara schimbate, geamuri termopan, bucataria extinsa, parchet schimbat. Prin situarea sa in apropierea, garii, a centrului Craiovei, in imediata apropiere de supermarketuri, piata, statie autobuz, parc, scoli, gradinita, apartamentul este alegera potrivita atat pentru locuinta cat si ca invetitie in vederea inchirierii. Datorita mutarii bucatariei pe balcon, camerele pot fi folosite ca si dormitoare, iar vechea bucatarie ca si living, transformand tot apartamentul intr-unul cu 3 camere. Se poate vinde mobilat si utilat.
68.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat bilateral, 2 camere, etaj 2, 55 mp
Apartament bine pozitionat,zona linistita,cu doua balcoane:unul cu intrare din dormitor,celalalt cu intrare din bucataria open space.Imbunatatiri:fereastra din sufragerie este din PVC cu geam termopan,in baie gresie si faianta,izolat la exterior.De mentionat ca aerisirea de la baie este in exterior.
61.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj 1, 64 mp
Apartament la cheie in zona ultracentrala,avand suprafata utila de 45 mp si o terasa de 18,85 mp care se poate transforma in bucatarie .In vila sunt sapte apartamente:unul la demisol si cate doua pe nivel la parter,etaj 1 si mansarda.
64.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat bilateral, 2 camere, etaj 2, 52 mp
Zona unde se afla imobilul este linistita,exclusivista.Suprafata apartamentului este de 53,64 mp+o boxa la subsol de 2,21 mp+teren langa vila de 48 mp,dreptunghiular:3,14 ml si 15,6 ml.
72.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat bilateral, 2 camere, etaj 1, 48 mp
Apartament 2 camere decomandate, bilateral, Dezrobirii zona IRUC, tamplarie PVC.
58.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 1, 52 mp
Apartament in imobil nou, situat pe strada Potelu, in spatele Parcului Romanescu. Detalii, telefonic.
68.780 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj parter, 62 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 2 camere cu o suprafata de 65.22 mp cu balcon situat la parterul unui bloc edificat dupa 2000 in cartierul Magnolia. Locuinta se afla la parter si se vinde cu terenul aferent , de 122 mp, dispus pe 2 laturi, una betonata iar cealalta cu gazon, cu iesire de pe terasa; putem pretinde , deci, ca este libertatea ce ti-o confera o casa , dar la bloc. Zona este foarte linistita; am vazut copii care se zbenguiau in voie, fara a fi monitorizati de cineva. Dupa cum se vede si in poze, este un apartament modern, mobilat si utilat cu gust, cu dormitor cat livingul, baie generoasa si o bucatarie cat trebuie. Exista centrala termica proprie, incalzire in pardoseala dar si calorifere, usi frumoase, gresie, faianta si parchet de calitate si in ton cu mobilierul. E ok. Face mai mult,dar asta e pretul. Se vinde mobilata si utilata, cu exceptia lcd-urilor, frigiderului si a masinii de spalat. Recomandam.
55.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , 2 camere, etaj 3, 50 mp
Oferim spre vanzare apartament deosebit cu 2 camere in Craiovita -- imbunattit ideal pentru o familie tanara!!
57.500 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , circular bilateral, 2 camere, etaj 3, 50 mp
2 camere circular, vedere bilaterala, renovat complet, totul nou, finisaje de calitate, scara impecabila, instalații sanitare și electrice schimbate, etaj.3/4, parchet, gresie, faianța, uși schimbate, merita vazut, acte in regula, liber
82.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 4, 56 mp
Apartament cu 2 camere decomandate,bloc din anul 86 - 87, situat in cartierul Rovine langa LIDL,et 4/4,in suprafata de 56 mp,bloc izolat exterior,acoperis cu pod,teava de gaze in casa,termopane,AC,usi schimbate,gresie,faianta,parchet,boxa. Apartamentul este situat intre LIDL si liceul Tudor Arghezii,zona buna,suficiente parcari in zona.
57.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj 4, 46 mp
Apartament 2 camere decomandate zona Severinului Scoala 12, renovat, parchet laminat,gresie si faianta, dotat cu Ct, Ac, mobilat. Acoperis cu pod, bloc izolat termic, pret negociabil.
51.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj 2, 48 mp
Saturn Imob Kronstadt va propune un Apartament de tip studio de 2 camere la Vanzare , situat in zona Sanpetru, reper Subcetate Residence, intr-un imobil finalizat in luna Noiembrie 2017 . Apartamentul este confort 1 semidecomandat, structura caramida ,etaj 2 din 4, avand o suprafata utila de 40 mp si o terasa generoasa . Apartamentul descris este compus din : 2 camere din care : Living cu bucatarie open space , 1 dormitor , 1 grup sanitar, 1 terasa de 11,6 mp , loc de parcare ( cumparat , trecut in cartea funciara ) . Apartamentul are ca si inbunatatiri : calorifere: aluminiu; ferestre: termopan; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet. Ansamblul rezidential este amplasat la iesirea din Brasov spre Sanpetru, pe Str. Drumul cu Plopi, intr-o zona linistita, inconjurat de multa verdeata si de aer curat, fiind ferit de zgomotul vietii cotidiene. Apartamentele cu 2 camere, sunt constructii noi din caramida. Aceste apartamente beneficiaza de urmatoarele facilitati: complexul este ingradit, paza si bariera de acces in cadrul complexului; drum asfaltat pana la locatia blocurilor tip vila; izolatie termica de 10-15 cm; constructii din caramida; apartamentele sunt luminate natural si foarte spatioase finisaje; centrala termica de apartament . Pretul acestei proprietati este de 40000 euro , pret in care beneficiati si de un loc de parcare in proprietate ,trecut in cartea funciara . Costurile totale estimative ale clientului : - Achizitie apartament : 40000 euro - Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vânzare-cumparare cash (RON cu TVA) = cca 2450.00 ron - Taxa catre OCPI pentru intabulare (RON): = cca 260.00 ron - Comision prestari servicii agentie : = 800 euro
39.999 EUR
SANPETRU, Brasov
<<<12345>>>5 pagini | 84 anunturi