tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<123>>>3 pagini | 60 anunturi
inchiriat
Apartament , semidecomandat bilateral, 2 camere, etaj 2, 45 mp
Apartamentul a fost renovat si mobilat recent. Fii primul locatar al acestui apartament! Agentia Tyrex percepe chiriasului un comision de 50% din valoarea unei chirii lunare la semnarea contractului de inchiriere. Alte taxe pot fi percepute de proprietar.
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 3, 50 mp
Agentia Tyrex percepe chiriasului un comision de 50% din valoarea unei chirii lunare la semnarea contractului de inchiriere. Alte taxe pot fi percepute de proprietar.
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 2 camere, etaj 2, 60 mp
Particular inchiriez apartament 2 camere decomandate in bloc nou (2014) in zona Ciuperca, etaj 2, lift, parcare privata, mobilat și utilat ultramodern (masina de spalat vase) etc.
420 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 1, 58 mp
Particular.Ofer spre inchiriere pe termen lung, apartament 2 camere,decomandat,etaj 1 din 4,cablu tv,internet,telefon.Bucatarie utilata,mobilat,aer conditionat,masina de spalat. Aproape de statia de metrou , Zona aviatiei Pretul zonei.Telefon 0723601121 si 0314204250
Bucuresti
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 2, 54 mp
Inchiriez apartament 2 camere, Brazda lui Novac, LIBER, 54mp, etaj 3/4, mobilat, gresie, faianta, avans 3 luni. NU sunt interesat de publicitate, asa ca rog agentiile de profil sa NU ma contacteze in acest scop!
250 EUR
CRAIOVA, Dolj
inchiriat
Apartament , unilateral, 2 camere, etaj 3, 50 mp
Apartament nou, bloc nou, situat in zona "Severinului", stradal, vis-a-vis de Peco Partener Rompetrol, avand la aproximativ 5min de mers pe jos hipermarketele: *Auchan *Penny *Kaufland *Carrefour *Supeco *Scoala 34 la 7 minute de mers pe jos *statie autobuz in fata blocului *statie tramvai aproximativ vis-a-vis Apartamentul este utilat si mobilat complet, dotat cu: *centrală proprie pe gaz *aer conditionat *frigider *aragaz cu hotă incorporată *aspirator *cuptor cu microunde *masina de spalat *fier de calcat *masa de calcat *cos de rufe *bucatarie open-space utilată complet *cablu tv internet wi-fi viteza 1000mb/s
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 3, 65 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spălat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre, repartitoare si 2 aparate de aer conditionat. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
370 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj parter, 50 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spălat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj 1, 50 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat nou si utilat cu aragaz, frigider, televizor si masina de spălat. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si repartitoare. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj parter, 44 mp
Agentia imobiliara - Am o casã - va ofera spre inchiriere un apartament semidecomandat, mobilat nou si utilat cu aragaz, frigider, masina de spălat, televizor, cablu tv si internet. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
250 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat bilateral, 2 camere, etaj 7, 50 mp
Agentia imobiliara - Am o casã - va ofera spre inchiriere un apartament semidecomandat, mobilat nou si utilat cu aragaz, frigider si masina de spălat. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
220 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj 1, 45 mp
250 EUR
Craiova, Dolj
<<<123>>>3 pagini | 60 anunturi